misspopcorn

My fucking life.

Höga C och Havets Hus.

Kategori: Allmänt

I går blev det Torp, med Jessica, Cajsa och Hedvig. Provade lite kläder och köpte en ring och en mössa. Drog hem till Cajsa sen, och blev suited up (det var trots allt suit up day) inför Höga C, det blev en liten svart söt klänning och en tjusig liten hatt med flor. Sen kom Jessica och vi åt laxgryta, gott! Sen mötte vi upp Hedvig på stan, gick till Louise och hämtade henne och Teresa för att gå till Höga C och ta vår "inlämning-öl". Jävligt kul att vi var dom enda på Höga C, vi fick välja musik själva och han som jobbade där kom fram och pratade med oss. Vi satt där till stängning och tjötade med den där snubben. Sen gick vi hem mtill Jessica, för lite kortspel och mys, men jag, Cajsa och Hedvig ville ha godis och snus, så vi gick till Jacobs. Sen spelades det Uno och Hej kneckt resten av kvällen!
Sov hos Jessica, på hennes soffa. Vaknade ganska tidigt, för att vi skulle med 11 bussen hem till mig. Fick visat hedvig och Jessica My place och sen tog vi bilen till Lysekil. Där käkade vi burgare och pommes på rosviks grillen. Mycket gott. Sen bar det av till Havets hus! Mycket trevligt, mycket fiskar och liknande. Sen satt vi på berget vid kallbadhuset och bara tittade på vattnet och klipporna tills vi började frysa. Åkte hem, visade dem lite grejer på vägen och sen drog dom hem till stan. Mycket trevlig dag måste jag säga och det är så skönt med så sociala klasskompisar! Dom är bäst :)
I kväll blir det tacos med mor och far. Sen kommer jag väl sitta och tänka på en viss person som bara gör mig förvirrad.
Blir mycket bilder i dag..

Over and out!


Ring i form av en skelett hand 59:- och svart mössa 89:- från JC.


Jag och Hedvig i hissen. Jag har här tagit av mig min hatt..


Havets Hus :D




Vi såg sjöstjärnor som satt på glasrutan.


Jessica och en segelbåt


Köpte mig ett par mycket lustiga trosor.. 99:- på Havets Hus
Var dock sugen på kalsongerna med en Sjöpung på xD

Kommentarer


Kommentera inlägget här: