misspopcorn

My fucking life.

Födelsedag och lampköp

Kategori: Allmänt

Hey heeey!
 
I söndags var jag i skolan igen, fixade lite på kragprovet som vi skulle göra färdigt tills i dag.
Efter skolan så åkte jag till mormor som hade födelsedagskalas, mycket mysigt!
 
I går vaknade jag upp som 20-åring. Ganska gött! Fick 500 kr av mor och far, bidrag till ett par låga svarta martens. Sen åkte jag till skolan, där fick jag en skitfräck t-shirt av bästa Jessica! Sen flöt dagen på, jobbade med kragprovet hela dagen.
Efter skolan så var det ju så klart dags för premiär på Systembolaget! Köpte mig en flaska Morgan och sen en flaska Cola innan jag drog hem till Tommy för att provsmaka lite. Sjukt gött med egenköpt sprit! Haha kommer flytta in på Systemet typ..
Åkte hem vid 6 för att käka, baka tårtbottnar och få present. Fick en dammsugare av mor och far, tråkigt men fruktansvärt bra att ha!
 
I dag har jag varit i skolan, sytt klart kragen, sytt på hyska och hake på korsetten och haft lite mönsterkonstruktionshjälp (ligger efter). Efter skolan så gick jag till Söders Nostalgi för att kika efter en taklampa till lägenheten. Hittade flera stycken jag ville ha men jag hade bara tagit ut 300 kr. Så köpte en riktigt sjysst kökslampa från 60-talet för 150 kr. Sen gick jag och köpte svart målarfärg för att jag ska kunna måla om benen på min nya säng! När jag hade varit där så kom jag på att jag ville ha en av dom andra lamporna. En jättefin lampa för 750 kr.. Gick och tog ut pengar och begav mig tillbaka till söder. Men dom hade ingen påse som den fick plats i och jag skulle ju åka buss, så lämnade den där för att hämta den med bil i morgon. Sen ringde mamma och hon slutade ju precis då, så då fick jag hem den ändå!
Hamburgare när jag kom hem också! Göttigt som fan.
 
Fruktansvärt tråkig sysselsättning: Tillskärning. Här skär jag ut delarna till kragprovet.
 
Fick en fin köksklocka av min låtsasmorfar, blev väldigt glad för den!
 
Glad suddig 20-åring.
 
Födelsedagspresent till mig från mig!
 
Min nya fina lampa! Sjukt dålig bild men det var svårt att ta kort på den. Den andra lampan är isärplockad så den blir inget kort på just nu.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: