misspopcorn

My fucking life.

God lunch och mysigt fika.

Kategori: Allmänt

I dag var en trött dag. Skulle gå upp kl 6, men gick upp 7.30. Tog bilen till skolan, gött som fan. Satt med mönsterkonstruktion hela förmiddagen. Vid 10 tog vi fika, god kladdkaka från cafét på skolan. Sen jobbade vi en stund innan jag, Jessica och Cajsa drog ner till Krogen och käka riktigt fin lunch, verkligen att rekommendera! Drog upp till skolan igen och då var det knapphål på manchetten som gällde. Blev även måttad, inför blusen, ska bli kul att se vad Teresa lyckas med ;)
Drog från skolan vid typ kvart i 5, då var det samma gäng som stack till Wienerkonditoriet, mötte upp Hedvig och köpte gofika. Sen satt vi hos Jessica och hade det mysigt :) Vid typ kvart i 7 tröttnade jag på idiotserien Glee och stack. Skulle till Cathrin och lämna en spade.. xD Mötte Erika och Marika på väg till bilen, så dom fick följa med i bilen, eftersom dom bor i närheten av Cathrin. Sen gick jag till denna vackra kvinna och hennes underbara hem var fyllt av roliga och fina små gamla saker! Blev kvar ett bra tag, tittade på marsvin (levande och döda), en liiiiiten liiiiten symaskin, uppstoppad mink m.m. Mycket trevligt! Sen skulle jag hem, var tvungen att köpa juice på Maxi, slank med en burk jordnötssmör också! så djävulskt gott!
Kom hem 20.20 typ, då blev det Bonde söker fru och fisksoppa utan fisk.
Nu ligger jag här och ska se sista avsnittet av Skins.. Känns tungt att nästa säsong kommer nästa år :( Vad ska jag göra nu liksom?


I dag var jag och Cathrin med på en bild på en bild i tidningen :D haha

Födelsedagsfirande och ledsamheter.

Kategori: Allmänt

Nej, jag har inte åkt in på mental sjukhus. Jag har bara haft en del att pyssla med senaste veckan. Vi tar en snabbgenonomgång.
Onsdag - var i skolan, drog till Sibbe, kolla på film och slagga där - typiskt dåligt.
Torsdag - gick runt som en zombie i skolan och var depp. Åkte till mormor på kalas, för hon fyllde år. Mycket trevligt.
Fredag - Var i skolan, hade mönsterkonstruktion och blev förvirrad som vanligt. Åkte hem och hade kalas för mig. Åt smörgåstårta och fick lite presenter, inget jättespännande. Fick ett fint tidningsstäl och fina vantar och pengar och lite annat bôs.
Lördag - Min födelsedag. Fick en helkroppsspegel och ett till par vantar. Åkte till Torp och hängde med Cajsa och Jessica. Köpte starksaft. Åkte hem, åt smörgåstårta (igen) och sminkade mig. Fick skjuts av Kristofer in till stan, en episk förfest hos Cajsa som innehöll allt från kissning i duschen (inte jag), krossade tår (mina) och smekning av folks ben (inte jag heller). Grymt roligt! fick dessutom en flaska bubbel av Ida i present :) Sen gick vi till Höga C, inte så mycket kul folk men kul ändå. Jag fick en armbåge i pannan av Cajsa på dansgolvet. Jag dansade alltså. Tog mig hem med bussen och var jävligt nöjd när jag satt i min säng och smörgåstårta (tredje gången).
Söndag - låg och kollade på vem vet mest, skins och annat bôs. Var en sväng på Torp med mor. Sa upp kontakten med han som jag trodde var mannen i mitt liv, storgrät och somnade sen.
Måndag - Var i skolan, gjorde typ ingenting där. Gick till Pingstkyrkan och Auktionsverket med Cathrin efter skolan. Införskaffade en liten förbandslåda för mina sista slantar. Åkte hem, försökte mig på mönsterkonstruktionen men fattade ingenting. Blev tv i stället. Kollade på skins och kunde inte somna sen.

Nu kommer vi till i dag!
Vart i skolan, inte gjort så mycket (igen). Hade återkoppling på mina byxor, och det var en del fel men ändå godkända :D:D lyckats med första grejen i skolan, känns bra! Tar hem dom i morgon och tar kort, så ni får se hur dom blev tillslut.
Efter skolan träffade jag Bella för en fika, mycket trevligt måste jag säga. Ett lite störande moment var ju dock att personen som nämndes tidigare som jag sagt upp kontakten med var utanför caféet flera gånger. Sen gick vi till bokoutleten, köpte mig två böcker, en till mamma och en till mig.
Nu har jag skrivit jävligt mycket, så nu blir det bilder och jag lovar att uppdatera ofta, som vanligt!


Jag fyllde år och var glad :)


Jag var på fest med galna och underbara människor.


Drack Westons vid ett bord med en festlig bricka.


Jag köpte en fin förbandslåda på Auktionsverket för 50 kr!

glad kväll och försovning.

Kategori: Allmänt

Ja, jag hann inte sitta vid mitt fantastiska skrivbord så länge i går, bara en timme ungefär. Sen drog jag in till stan för att träffa Sibbe och kolla på en av hans Ben Sherman skjortor. Vill ha en replika av en sån, som Teresa ska sy till mig! Det var trevligt där. Drog hem vid 9, och la mig för att titta på Skins. Ursh vad det har spårat ur nu.
Sen somnade jag gott. Lite väl gott kan man säga. Jag brukar gå upp vid 6, ta bussen kvart över 7 och börja skolan halv 9. Cajsa ringde och väckte mig 9.35... Hade råkad klicka bort mitt alarm. Det blev upp, på med kläder och skynda till bussen. Har gått runt och sett ovårdad ut i dag, utan smink och allt! missade ju genomgången i morse, så vet inte alls hur man ska sy en jävla manchett xD Men jag hoppas det löser sig. I dag blev det i alla fall mer stråveck och garneringsveck.
Sen drog jag, Jessica och Cajsa hem till Cajsa för att flumma och äta glass. Tog mig hem med 7 bussen, käkade och har sedan suttit med mönsterkonstruktion. Fattar inte alls hur jag ska hinna! Innan detta året är slut kommer jag sitta på mental sjukhus, allvarligt talat xD Jag känner hur the madness bara kryper över mig!! helt crazy..
I morgon ska jag inte försova mig, jag ska vara sminkad och piffad, som vanligt!
Nu blir det lite Skins innan jag somnar!


Glad tjej i går, hyfsat glad i dag med faktiskt!

plugg och ksmb

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit i skolan en sväng. Har bestämt tyg och modell på min blus. Kommer bli en Ben Sherman inspirerad liten sak :)  Sytt lite stråveck i dag också, inte så jävla roligt faktiskt.
Nu sitter jag vid mitt nya skrivbord och ska plugga. Med popcorn, sprängda högtalare och snus.
Sen ska jag äta köttsoppa tydligen.
Blir nog lite mer Skins i kväll, så jävla bra!



mitt nya fina skrivbord :D

Barnaskrik och fixning.

Kategori: Allmänt

Blev ett x antal avsnitt av Skins i går kväll.. det gick ju bajs :O inge bra, sen låg jag och kunde inte somna. Kände att mitt humör inte var på topp kan man säga. Sov ganska längre än jag trodde att jag skulle. Vaknade 07.45 av Gurras glada skrik. Somnade om och gick väl upp vid typ 9.30. Käka, duscha och fixa sig. Nu är jag redo för skola, ska käka lite innan jag sätter mig i bilen vid typ halv 1. Gött att få låna bilen!

Gurra och Skins.

Kategori: Allmänt

Drog hem från Hedvig vid 5. Kände att då var det fan dags! Skulle hem och göra mönsterkonstruktion hade jag tänkt. När jag kom hem så hade vi en liten Gustav här, sötsaken sover här i natt. Käkade lite och skulle sen göra mönster. Mamma och pappa har varit snälla och fixat med ett nytt fint skrivbord inne på syrrans gamla rum, där jag ska kunna sitta och rita. SÅ jag var skitpepp på att plugga! Ska liksom plocka ihop allt jag behöver och inser att alla papper ligger på bänken i skolan.. WTF? jävla klant.. Gick ner och matade Gurra i stället.
Har äntligen fått installerat vlc, det har inte fungerat tidigare, men nu ville det sig! Och avsnitt 5 i säsong 3 av Skins funkade i vlc, så jag är lycklig och kan fortsätta titta på det :D ska kolla på det nu innan jag somnar :)
I morgon börjar jag vid 13.00, så det blir lite sovmorgon och jag tänker ta bilen!
Nu måste jag borsta tänderna och hämta vatten till mina något misskötta blommor...


osminkad och sliten tjaj.

Filmkväll och pizzafrukost.

Kategori: Allmänt

I går var jag hos min mormor, var väldigt trevligt att träffa Rut, Rolf, Marianne och Elisabeth. Inte varje dag man träffar dom liksom.
Sen åkte jag till stan och mötte upp Jessica, köpte en fryspizza och drog hem till Hedvig för filmkväll. Blev mest "visa roligt folk på fb-kväll" och sen film xD Jag och Hedvig följde Jessica hela vägen hem till henne vid 2-tiden i natt. Roligt att titta på fulla människor! När vi kom hem igen låg jag och Hedvig och hade mycket intressanta samtalsämnen, fram till typ 5 i morse xD Vaknade typ halv 12 i morse, då blev det resterna av min fryspizza till frukost. Och Cola. Gott!
Nu duschar Hedvig och vi väntar på att Jessica ska dyka upp!


bild på mig från Höga C på suit up day :)
Hedvig har tagit den!

Seg tjej och äpplemuffins.

Kategori: Allmänt

Ja, i går vart det tacokväll. Tittade på världens barn-galan och försökte vinna tävlingen om att få vara med på nobelmiddagen och få en klänning designad till sig.. men jag vann inte.. blev besviken och satte mig vid datorn resten av kvällen.
I morse vaknade jag till doften av äpplemuffins. Mamma hade bakat tydligen. Har inte smakat dem än för jag är fortfarande proppmätt efter mina rostade mackor.
I dag blir det nog bara att slappa, kanske städa lite och i eftermiddag ska jag till mormor och fika, för Rut och Rolf är där. Det blir trevligt hoppas jag! Vet inte vad som händer i kväll, är grymt osugen på att sitta hemma i alla fall..


kepselikeps

Höga C och Havets Hus.

Kategori: Allmänt

I går blev det Torp, med Jessica, Cajsa och Hedvig. Provade lite kläder och köpte en ring och en mössa. Drog hem till Cajsa sen, och blev suited up (det var trots allt suit up day) inför Höga C, det blev en liten svart söt klänning och en tjusig liten hatt med flor. Sen kom Jessica och vi åt laxgryta, gott! Sen mötte vi upp Hedvig på stan, gick till Louise och hämtade henne och Teresa för att gå till Höga C och ta vår "inlämning-öl". Jävligt kul att vi var dom enda på Höga C, vi fick välja musik själva och han som jobbade där kom fram och pratade med oss. Vi satt där till stängning och tjötade med den där snubben. Sen gick vi hem mtill Jessica, för lite kortspel och mys, men jag, Cajsa och Hedvig ville ha godis och snus, så vi gick till Jacobs. Sen spelades det Uno och Hej kneckt resten av kvällen!
Sov hos Jessica, på hennes soffa. Vaknade ganska tidigt, för att vi skulle med 11 bussen hem till mig. Fick visat hedvig och Jessica My place och sen tog vi bilen till Lysekil. Där käkade vi burgare och pommes på rosviks grillen. Mycket gott. Sen bar det av till Havets hus! Mycket trevligt, mycket fiskar och liknande. Sen satt vi på berget vid kallbadhuset och bara tittade på vattnet och klipporna tills vi började frysa. Åkte hem, visade dem lite grejer på vägen och sen drog dom hem till stan. Mycket trevlig dag måste jag säga och det är så skönt med så sociala klasskompisar! Dom är bäst :)
I kväll blir det tacos med mor och far. Sen kommer jag väl sitta och tänka på en viss person som bara gör mig förvirrad.
Blir mycket bilder i dag..

Over and out!


Ring i form av en skelett hand 59:- och svart mössa 89:- från JC.


Jag och Hedvig i hissen. Jag har här tagit av mig min hatt..


Havets Hus :D




Vi såg sjöstjärnor som satt på glasrutan.


Jessica och en segelbåt


Köpte mig ett par mycket lustiga trosor.. 99:- på Havets Hus
Var dock sugen på kalsongerna med en Sjöpung på xD

Nacksmärtor och frukost.

Kategori: Allmänt

Sitter vid köksbordet och käkar frukost, rostatbröd med ost och juice. Har jävligt ont i nacken, har nog legat konstigt i natt. Gött att få sova längre än till 6.. Inget jag är van vid direkt :P men min kropp ville tydligen inte sova längre än till halv 11. Nu är frågan, städa mitt rum eller åka till Torp? Tänkte ju kika efter något att önska mig i födelsedagpresent..
Så jävla skönt att bara få ta det lugnt och göra absolut ingenting, det har jag längtat efter! Ledig fram till måndag dessutom ;)


God frukost!

Nöjd och glad

Kategori: Allmänt

ÄNTLIGEN FÄRDIG!
skrev färdigt all text och skickade in vid typ 8. Känns så jävla underbart att vara färdig med första stora inlämningen. Jag gjorde som jag sa till Evelin, jag dansade en liten segerdans när jag var klar, sen åt jag glass. Det var jag fan värd. Och i morgon ska det sovas och sen blir det kanske Torp och på kvällen blir det "vi-är-färdiga-med-byxan-öl", det blir grymt!
Nu ska jag rita eller se på 2 1/2 men, har inte riktigt bestämt mig än. Men kände igår när jag ritade att jag vill lägga lite mer tid på det.


en gypsy som jag började på i somras, men som aldrig blev klar.

popcorn och scrubs.

Kategori: Allmänt

I dag har jag blivit färdig med mina kära byxor. Blev faktiskt ganska nöjd. Bara pappersarbete kvar nu. Har allt färdigt, ska bara skriva in det på datorn. Men jag har ju ett värdelöst word på denna datorn, så måste nog sätta mig vid den stationära datorn. Gillar inte den längre.. Fast när jag ändå sitter där så ska jag slänga över lite sjysst musik till mobilen.
Nu sitter jag och tittar på scrubs och äter cheddar popcorn, så himla gott! jag tycker att jag är värd lite skräpmat efter att slit i skolan, och hemma. Skulle göra en modellskiss till byxorna i går, blev inte riktigt som jag tänkt mig. Första skissen blev skittråkig och ful, så jag bestämde mig för att göra en ny. Kollade lite på Sailor Jerry motiv samtidigt, så vips hade jag ritat en hel pinupa xD Blev uppe lite sent dock, var skittrött i går och är ännu tröttare i dag. Längtar tills jag skrivit färdigt så jag kan sova!
Jag ska ringa min kära moster sen och säga att jag vill ha svarta och röda raggsockar i födelsedagspresent :)

Håkan Juholt och Hökugglan.

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan och har precis fått igång internet. På Msn's startsida stod det om Hökugglan. Vi hittade även en look-a-like : Håkan Juholt. Eller var det tvärtom?

Trött och nedbruten.

Kategori: Allmänt

Fan vad den där skolan börjar tära på mig! Var där från 07.45 till 17.30, idag igen. Har nu bara fåll och slutpress kvar på byxorna. Satt och sov en sväng i soffan på skolan men är ändå så jävla trött så jag stupar snart. Nu måste jag dessutom sitta här och skriva på grejerna till portfolion. Inge kul alls ju! Har en del att skriva kan man säga.. Och mitt Word vill inte alls fungera. Hoppas det löser sig.
Jag är proppmätt efter mammas mumsiga fisksoppa i alla fall, men jag är så trött så jag fryser och skakar som fan. Måste få sova.
I morgon blir det en till heldag. Sen på torsdag ska jag återhämta mig, jag ska sova och sova och sova. I morgon får jag dessutom en mini volymtång som jag köpt av Cathrin :D alltid något att vara glad över.

Sömnad och skrivning.

Kategori: Allmänt

Ja, dagen har bestått i att sy.. Förvånande?
8 timmar i skolan, men jag börjar närma mig slutet nu. Bara linning, innerbenssömmar, fåll och slutpress. Hoppas att allt sitter i morgon på andra provningen. Annars så hoppar jag fan av xD Dissar hängslena, hinner inte med dom. Kommer nog sätta i dom vid ett senare tillfälle däremot.
Vid halv 5 skulle jag ta mig hemåt. Skulle ta 7an ner till stan, men det var så mycket trafik så jag kom inte över vägen till busshållsplatsen och missade bussfan :O Gick ner i rask takt och hann gott och väl till 845an som gick 6. På bussen satt det två kvinnor, drygt 50, som pratade om deras fötter som dom hade brutit. Den ena hade opererat, och berättade om det. Jag höll på att spy och svimma samtidigt. Men kunde inte med att flytta mig och min mobil var död, så musik kom inte på fråga.
Nu har jag ätit korv och pasta, gott. Dax att börja skriva på allt som ska lämnas in med byxorna. Ska fan skriva så fingrarna blör. Tar med datorn i morgon så jag kan skriva på bussen också. Hoppas och ber till gud att jag hinner färdigt. Jag längtar till torsdag, då är det lugna gatan en dag, sen måste jag ta itu med mönsterkonstruktionen..


Jag har ett sånt underbart happy-face här.. Och mitt hår ser grått ut på bilden. Men faktiskt var jag ganska snygg i dag!


Min plats i skolan ser ut som ett bombnedslag. Men så trivs jag!

Så himla trött.

Kategori: Allmänt

Jaha ja. I dag vart det i väg till skolan igen. Jag börjar bli trött på det stället.. Men jag slapp åka buss i dag, fick låna bilen. Var i skolan från typ halv 11 till 18.. 7 timmar i skolan på en söndag, wtf? Detta är inget jag är van vid. Jag börjar känna mig som en zombie. Kommer ju inte ens märka att det är måndag i morgon, hela veckan kommer vara en enda lång onsdag, liksom ett tag sen jag var ledig och ett tag kvar tills jag blir ledig. Vi är iofs lediga på torsdag och fredag, det känns välbehövt!
Och larmfanskapet som går ibland i skolan gör mig galen, det tär på mitt psyke. Det räcker inte med att man är som en stressad zombie, man ska förhelvete få hjärtklappning och börja skaka också!
Åkte vid 18 för att hämta mamma på jobbet i alla fall. Regnade som fan kan man säga. Och sen åt jag köttfärsås och spagetti, men inget smakar riktigt gott just nu.
Nu sitter jag här på mitt rum, det blåser jääättemycket och jag vill bara sova.


Uddevalla sjukhus genom en regning bilruta.

Fest, fel, fel fel, bakfylla.

Kategori: Allmänt

Ja. I går var vi hos Cajsa och hade det trevligt. Vi fyllde i min bibel och lyssnade på lustig musik, eftersom alla lyssnar på olika musik typ xD Det bar av till Höga C senare på kvällen. Det började dåligt, och fortsatte på den vägen. Visst, det slutade trevligt, just då var det trevligt i alla fall. Men det var korkat av mig. Kämpade mig upp i morse och drog till Pingstkyrkan och mötte gänget. Hittade inget.. Men sen gick vi till Auktionsverkets loppis, den var trevlig! jag köpte en lite rolig bok..  Sen gick vi till bokrea-stället. Träffade Johan också, det var trevligt! Sen gick vi till skolan, efter att jag hämtat mina grejer hos Cajsa. Jag var helt död när jag kom till skolan. Har inte mått alls bra på hela dagen kan man säga.. Larmet gick i skolan 2 gånger och jag höll på att stryka med. Blir ju livrädd, ingen bra kombination med resten av mitt humör kan man säga.. Drog hem vid 7 och glömde snuset i skolan.
Har inte fått gjort så himla mycket på byxorna, inte så konstigt kanske. Men jag är ganska så orolig att jag inte kommer att hinna med detta alls. Förbannat. Då är jag körd kan man säga! Men det bär av upp till skolan i morgon också och då ska jag verkligen försöka jobba på som aset!


Vi söp snigel under bordet. Han var för full för att följa med på Höga C,
han kaskadspydde som en liten fjortis..



Jag köpte en jävligt festlig bok! (men stark betoning på festlig) Den har som ni ser en liten kork inne vid väggen och den är utmärkt för smygsupning. 40 kr på Auktionsverkets loppis inne i stan.

Färgat hår, ny bok och billys pizza.

Kategori: Allmänt

jaa.. i dag har vi haft mönsterkonstruktion. Segt som fan ska jag säga er. Sen käka vi och sydde jag en söm på brallorna, som jag sedan var tvungen att sprätta upp.. och sen var jag tvungen att gå. Mycket givande. Skulle till Sanna och färga håret. Men innan jag gick dit så svängde jag in på bokrea stället i Gallionen. Hittade två böcker, en fin och en rolig :P sen har jag suttit hos Sanna. läääänge.. Kan ju säga att Patrik hann med 6 st kunder medans jag var där xD Till slut blev det hyfsat bra i alla fall. Lite lila skimmer i luggen och lite mörkare blond i topparna. Men detta kommer nog att ta sin lilla tid :) Hedvig kom in när jag var nästan färdig, trevligt. Sen vart det en lång bussresa hem. Hade (och har fortfarande) en helt gräslig huvudvärk, och det var någon flamsig liten brud på 860.. Bajs på henne. Nu ska jag äta upp min Billys och sen fixa mig lite för kvällen. Höga C!


min nya färg.


Så jävla vacker bok. 99 kr bara!


29 kr. Den ska användas i kväll!

Godis och Betapet.

Kategori: Allmänt

I dag man åter igen kämpat med byxorna, men börjar få kläm på hur det ska gå ihop nu :) åkte hem med 18.00 bussen. Innan det gick jag och köpte snus och godis, och var på  banken en sväng. Nu sitter jag här, har just ätit kalops och äter nu godis och spelar Betapet. Fett najs.


gott surt godis.


Betapet <3
I stället för pojkvän... hahah

Ännu en dag med kämp och slit i skolan.

Kategori: Allmänt

Ja, i dag har jag gjort färdigt ändringarna på byxorna. Men jag är tvungen att ha foder, det sinkar mig lite i mitt arbete. Det lös ju igenom som fan..
Lunchade med Sofie på Köket, det var trevligt! Vi fick tagit igen allt skitsnack vi missat senaste tiden :P Sen körde hon mig upp till skolan igen. Där fortsatte arbetet. Jag och Cajsa gav upp tillslut och vände hemåt. Jag gick till City Spa, eftersom jag inte var helt nöjd med mitt hår. Så jag ska till Sanna igen på fredag och få ordning på det hela. vitt vitt vitt :) Sen tänkte jag gå till banken, men det var kö och bussen skulle gå om 20 min, vågade inte chansa och gick till Kampen. När jag kom dit så såg jag att en tidigare buss var sen, nämligen 16.35 bussen, den skulle komma 16.43 och klockan var 16.42. Så jag blev glad och skulle ta den. Men då kommer busschauffören ut och säger att om man ska av mellan Rotvik och Bokenäs, så stannar han inte där. Någon jäkla lastbil som vält bortanför mig, så jag fick ju skita i den bussen. Tog en annan buss till Torp och åkte med mamma hem.
Satt med mönsterkonstruktion när jag kom hem *stolt*. Sen var det mat och sedan Bonde söker fru. Grymt.


bildbrist, men vi har en fin blomma på bordet där jag gör mönsterkonstruktion :)

byxprovning och kanelbullar.

Kategori: Allmänt

I dag provade jag in mina byxor, dom satt hyfsat bra. Ska ta in dom lite i sidorna fram, sänka midjan bak och flytta insnitten lite. Men ändå helt okej, dom blir nog fräna.
Efter skolan blev det kanelbullar och mys hos Jessica. Åt för många..
Borde gjort mönsterkonstruktion i dag, men när jag kom hem så åt jag, sen skulle jag och mamma fixa en grej på datorn, sen blev det fika och nu ligger jag redo att sova. Vill ju egentligen använda min braiga låda som pappa gjort till mig.

Är inte alls på speciellt bra humör, känner att jag nästan gått tillbaka till hur jag mådde i typ april-maj där. Vilket inte är alls bra med tanke på skolan..



Den fantastiska lådan. Man lägger på locket och tänder lampan och hela mönsterkonstruktionen blir mycket enklare, eftersom ljuset gör att man ser igenom pappret.


Byxorna. Men här är dom bara tråcklade och ena benet är uppnålat. Det kommer att vara en gylf fram och jag ska ha knappar på hängslena.



Som sagt, bara nålat och tråcklat. Kommer ju bli bättre när det är klart... hoppas jag.

blogg blogg blooooogg!

Kategori: Allmänt

I går spelade jag Betapet från att jag kom hem till att jag la mig typ.. Därför skrev jag inget.. xD Men i går satt jag bara och tråcklade ihop mina byxor ändå, inget spännande. I dag är det provning som gäller, hoppas dom sitter bra så jag kan börja sy, för dom ska ju vara färdiga nästa vecka liksom.
Måste till Kampen nu på morgonen, för att köpa nytt busskört.. det suger med busskort :O xD dyrt ju..
Dagens outfit är ett par klorinblekta svarta jeans, svart piké och svart lonsdale tröja eller en ljusgrå stickad sak, har inte bestämt mig än. Till det blir det grön parkas och vinröda kängor. Mycket stiligt och jag får säga det själv!



jaaaag.


mina byxor. lite svårt att se hur som ser ut kanske, men dom är väldigt röda i alla fall. Ska försöka få upp någon bild på när jag provar dom :)

don't know

Kategori: Allmänt

Jag har fan mått bra idag, nästan. Bättre än mina kamrater i alla fall! Sov länge, det kan vara en förklaring. Syrran och Gustav har varit här typ hela dagen, trevligt. Har kollat på Skins typ hela dagen, men avsnitt 5 på tredje säsongen vill fan inte funka, så jag fick lägga ner då. Nu sitter jag och lyssnar på Patti Smith och är lite smått grinig, ska snart ner och käka lite tänkte jag!
Orkar inte riktigt med skola i morgon, men jag måste dit, ska tråckla ihop byxorna färdigt eftersom jag ska prova dom på tisdag morgon. Tänkte jag skulle försöka ta lite mer bilder i skolan och lägga upp, så ni får se vad jag sysslar med om dagarna.

fest

Kategori: Allmänt

Blev fest i dag med. Synd bara att jag var den enda som pallade krogen xD Dom andra blev lite väl knack kan man säga.. Men jag var på Höga C hela kvällen. Träffade trevligt folk och en idiot. Men det trevliga folket vägde över, så jag var mest på bra humör i alla fall.
Nu ligger jag här, efter en bussfärd med en chaufför som fått körkortet i flingpaketet.. han kunde för i helvete inte ens backa.. jag är trött och jag kommer må bajs i morgon. Ska kolla på Skins snart. Och jag är arg på idioten jag mötte på Höga C. Om man gör slut via fb så ska man ge fan i att hälsa glatt när man träffas. Jag ville bara slå. Men på grund av goda vänner och poliser så avstod jag. Bra vänner ska man fan hålla i, inte låta dåligt sällskap förstöra det!


så här såg jag ut när jag lämnade hemmet.


hos Jessica dracks det och såg glatt ut. Hedvig och Louise på bilden.

ja herrejävlar.

Kategori: Allmänt

Det var en mycket livad kväll i går. Det blev många skumma händelser som innehöll bl.a. bilputtning, brännässlor, alkohol, bli lagd i ett bagage m.m. Jag lyckades till och med missa sista bussen hem... Så jag slog läger på Jessicas soffa. Mycket trevlig liten soffa!
Nu på morgonen blev det Harrys antikloppis och Pingstkyrkan med Jessica, Åsa och Louise. Hittade en väska som jag köpte och jag hittade the love of my life. Skitfint tv-skåp som jag blev helt kär i.. men jag har varken plats eller råd, det kostade 800 kr. Mycket tragisk historia. Hittade inget alls på Pingstkyrkan, tänkte bara på min tv!
Ikväll drar vi igång igen, det blir Höga C med trevligt folk, ser fram emot detta. Om bara huvudvärken och illamåendet kunde släppa..


väskan som jag köpte för 20 kr!