misspopcorn

My fucking life.

litet uppehåll..

Kategori: Allmänt

Fan, sorry att jag inte skrivit på typ en vecka. Helgen var jävligt stressig och resten av vecka har datorn krånglat och jag har varit så jävla trött och sjuk varje dag när jag kommit hem efter skolan så jag har inte orkat fixa det. Men nu skriver jag :D
Helgen var rolig, men sörjde över att det inte blev utgång. På måndagen blekte jag mitt hår lite extra, på tisdagen köpte jag en fin kjol och strumpbyxor och sen fikade jag med Tommy, på onsdag åkte jag hem efter skolan och i går var jag på Torp med Hedvig och Cathrin. Skulle köpa ett par skor men dom fanns inte i min storlek längre.. så jag fick bara med mig lite alkohol hem. Som ska förtäras i kväll och i morgon :) i morgon blir det Höga C med Jessica och Åsa och kanske Hedvig och Louise. I kväll blir det att fara runt i Bellas bil och ha det mysigt. Vi har fan inte träffats på 1 månad :S


min nya kjol, lite dålig bild, men den är lite schoolgirl stuk på :)


Jag är en aning blondare och jag har börjar ha utsläppt hår. Nöjd tjej!

mönsterkonstruktion. all day, all night!

Kategori: Allmänt

nääästan nääästan färdig med mönsterkonstruktionen. Bara två kvar (dom två jobbigaste), men jag kämpar på. Nu tog jag mig en liten paus visserligen.. xD Har svinigt ont i halsen och undrar hur jag ska orka vara med på Project Runway i morgon.. Men jag ska fan vara med, det är en jävligt rolig idé :D
Och jag är jätteglad över min nya telefon som jag har nu, den är så fiiin :) lite ovant med touch bara :P


idag pysslar jag mest med fickor. jag hatar fickor :)

jag är sjuuuk!

Kategori: Allmänt

Tog sovmorgon på en timme i morse.. Är så jävla förkyld, har inte kunnat tänka ordentligt i skolan. Har bestämt mig för att stanna hemma i morgon, för att försöka bli frisk.. Har typ ont i hela kroppen också :( Nu knaprar jag mucoangin eller vad fan det heter.. bästa halstabletten ever! ska lägga mig och titta på Skins nu. Det är en grymt bra serie!!
Fick sms förut om att min mobil har kommit, ska fråga mor snällt om hon kan hämta den på vägen hem i kväll.


jag, i morse, när jag såg lite pigg ut i alla fall!

trött och sjuk!

Kategori: Allmänt

Sorry att jag inte skrev i går, men det hände inte så mycket. Var i skolan och sen var jag och fikade med Hedvig och Cathrin. Mycket trevligt och gott! Började känna av min förkylning i går också.
I dag var det också skola och sen umgås med Hedvig och Cathrin. Vi gick på stan en stund, hittade två skitfina kjolar på Åhléns, ska köpa någon av dom när jag får pengar på fredag. Sen åkte vi till Torp så att Hedvig skulle få sitt jävla internet :P Hittade mig en skitfin skjorta på Carlings, som jag köpte för mina sista pengar typ :)
Josefin och Gustav har varit här i kväll, han var asgo och somnade på mig :)
Jag beställde tid i går för att färga håret! Ska bli platinablond, typ vithårig. Kommer bli så jävla fränt!


Min nya fina skjorta 399:- på Carlings, den kommer att passa bra ihop med..


mina grymiiisch knästrumpor!

pissdag. som vanligt alltså

Kategori: Allmänt

Så sjukt dålig dag. Skulle gå upp 05.30, för jag skulle plocka ur diskmaskinen eftersom mor och far kommer hem i dag. Vaknade 06.16 och blev skitstressad, men tänkte komma försent till skolan, skulle bara kolla vädret på datorn och ser att klockan är 05.20.... Hade bara sovit i typ 4 timmar vilket är alldeles för lite för mig.
Tog med mig datorn till skolan, har nämligen fått användarnamn och lösen till det trådlösa i skolan. Men det funkade självklart inte, så då hade jag släpat med datorn till ingen nytta. Kände vid 1 ungefär att jag inte pallade att göra ett piss i skolan, trött och humöret på botten typ. Så jag åkte hem.. Har tittat på första säsongen av Skins hela dagen typ. Jäkla bra serie faktiskt.
Just nu sitter jag och funderar på om man ska ta och fixa något ätbart.. Men det orkar jag nog inte.. Väntar också på att mamma och pappa ska komma hem!
Men jag bestämde nu, att jag ska fan inte gå ner mig bara på grund av den här skiten! Jag ska fan inte se ut som något katten släpat in (det gjorde jag i dag) bara för att det finns idioter! Ska fan va snygg i morgon. Som vanligt.


jävligt opigg tjej.

Tacokväll och secondhandfynd!

Kategori: Allmänt

I går vart det en trevlig tacokväll hos Cajsa, med god taco och äcklig pudding till efterrätt... Mycket kul med den lilla snigelpenisen :) Cajsas lägenhet är ju fett grym. Det är helt i 70tals stil, visserligen är jag inget fan av brunt och oranget men, det var rätt fräckt ändå :)

Sov över hos Cajsa, åt god ägg och bacon frukost när vi helt plötsligt fick besök av en mystisk katt som hade hoppat in genom fönstret. Lustigt!
Sen var vi på loppis hos hennes grannar. Jag shoppade lite goa grejer. Sen åt vi pastasallad gjord på resterna från tacon :) Jättegott! Senare kom min syster och hämtade mig, och vi gick till samma loppis som jag och Cajsa varit på :) Nu gör jag mönsterkonstruktion och måste snart handla bacon. Ska göra soppa till i kvällsmat och till i morgon :)


Vår värdinna och penissnigel :)


Cathrin, Jag och penissnigel


Min fina fåtölj, köpte jag av mysfarbrorn för 50 kr ! Den är grön, fast den ser grå ut.


Köte även en ep-skiva för 2 kr, nöjd tjej.


Köpte även 3 Se för 10 kr/st

Hej Taco!

Kategori: Allmänt

Jag är fortfarande jävligt arg. Men i kväll ska jag på tacokväll hos Cajsa, och sen slaggar jag där :)  Legat och varit lite smått bakfull här i dag, har tittat på Skins. Bra serie. Sen tog jag gula faran in till rotvik och kände mig verkligen som en som inte kan laga mat, nudlar, creme fraiche, redbull och snus. haha xD duschade, åkte och lämnade bilen till Joel och han körde hem mig. Nu sminkar jag mig och letar bra kläder till i kväll. Går inge bra :O ska ta 845an som går 5 över 5 in till stan. Måste köpa tacokrydda på willys, för det hade dom inte på rotvik, den var slut xD


jag jobbar på det, ska fixa håret och byta kläder.

helvete.

Kategori: Allmänt

Har haft en sjukt bra kväll i Götet med Kristofer. Käk på Hard Rock Café, sen en del alkohol på bishop arms.
Kvällen förstördes nu. Tom är fan en idiot. Han är det fegaste jag någonsin träffat. Kan ju inte ens säga att han vill göra slut, utan gör det på fb. Utan att svara på sms. I morse när vi sågs var han ju som att inget var fel, men tydligen var det det. Men varför inte säga det då? Så sjukt jävla förbannad.

bästa och sämsta dagen.. men mest bästa :D

Kategori: Allmänt

Vart en jobbig dag. Minst sagt, speciellt med tanke på vad som hände i går.. Vart nervöst som fan.. Glad lunch när jag "i god tro" "fick" två plastblommor från Hedvig och Cathrin xD
Vid typ kvart i 4 kom jag till Pushing the pins. Helt galet nervös och rädd. Men fy fan vad bra det blev!! Så sjukt nöjd och jag vill bara göra meeeer :D

Åkte till Torp sen, eftersom min mobil inte kommit än. Fick veta att den jag skulle ha hade utgått. Så jag fick välja en ny Sony ericsson, men den vita som jag ville ha hade inte släppts än, så jag får den den 20de.


sjuuukt nöjd!! vill bara ha mer nu :D

hemsk dag

Kategori: Allmänt

Hade fortfarande inte hört något från Tom i morse, åkte till skolan och hade mönsterkonstruktion hela dagen. Kom ner till stan för sent för att hinna med bussen, så jag och Cathrin gick på stan en stund, som vanligt haha :) Kom hem och satte mig med mönster igen.
Sen smsade Tom. Vet inte vad som hänt eller vad som kommer att hända. Helt sjuk vad få ord det behövs för att knäcka någon totalt. Vi har inte gjort slut, än.

Så underbart att jag har fantastiska människor i min klass, annars hade jag haft ett helvete nu. Hedvig har varit jättego att ha idag! Och Bonde söker fru fick mig att skratta. Det är riktigt bra!
I morgon ska det tatueras. Hedvig ska följa med henne, vilket jag nästan kan säga att jag älskar henne för. Hade inte pallat att gå dit själv. Är grymt nervös, men börjar bli taggad nu i alla fall:)

myser bara.

Kategori: Allmänt

Jag försöker liva upp stämningen lite. Tittar på Idol, har precis ätit en god pizza och det eldas i spisen. Men tv4 förstörde min mysstämning lite. Jag tyckte det var kul när Idol kom, en helt ny tvidé, i sverige i alla fall, men nu har tv4 fått en underbart bright idé... NOT! Lät nästan som en rip-off på True talent. Petter, Magnus Uggla, Carola och någon annan som jag inte minns, ska hitta "den bästa rösten", utan att se personerna.. Blir ju ledsen och tänker varför ska vi ha den här slit och släng kulturen? Man tror ju inte längre på några legender inom musik..

brrrr kallt!

Kategori: Allmänt

Ganska dålig dag i dag med faktiskt. Blåser som aset och det har varit kallt. Mönsterkonstruktion är ju inte min favoritgrej heller, om någon trodde det. Jag har inte hört något från min pojkvän sen i söndags. Jag fryser och min mobil har inte kommit.
Men jag har fått mitt visakort och jag har trevliga vänner. Cajsa har ju varit snäll och sjungit "Åh fåret Shaun, åh fåret Shaun, man bara undrar var han får allting i från".
Just nu sitter jag och kollar på fula tatueringar och funderar på att se This is England, och sen kanske This is England 86, som jag fick på ett usb-minne av Cathrin i dag. Snäll tjej det där! Väntar på pappa som kommer med pizza sen, visserligen sån man värmer i ugnen, men det får duga.

'

Sitter och myser i min halsduk, eftersom jag tycker att det är skitkallt.

fett jävla grinig.

Kategori: Allmänt

Det regnar, jag har läxor som jag lämnade i skolan, min mobil har inte kommit och allt är bajs just nu. Mitt humör i dag har verkligen gått upp och ner hela tiden. Vart glad för det mesta, men har varit rätt sur ändå. Gjorde massa fel när vi sydde dragkedja. Och den dumma dataläraren har inte läst sin mejl så jag har inte fått lösen till det trådlösa på skolan!
Och Bandit rock är dumma som bara spelar massa musik och reklam hela tiden, när jag försöker lyssna på Magnus Betnér. Han nämde ju faktiskt Uddevalla förut, tyckte att det var som ett svart hål när han var här på sin turné, för det var så lite folk xD Jag såg han ju i Trollhättan då. Ska egentligen boka biljetter till han i Gbg i oktober, men det är så krångligt att boka..
Kallt som aset här hemma också. Men jag ska nog ta och äta lite riskaka med god marmelad från Töllås fårgård. Mumma! Och i kväll ska jag titta på This is England, sjukt bra film, har ju till och med fått smeknamnet Shaun av Cathrin och Cajsa i skolan xD

mönster, mönster och åter mönster. fuck u.

Kategori: Allmänt

Sorry för att det inte kom något inlägg i går, men jag höll på med mönsterkonstruktion till typ 4 och sen så åkte jag till Tom och lämnade tyvärr datorn hemma..
Åkte hem i dag vid typ 12 och mitt humör var på botten. Syrran och Gustav var här när jag kom hem så det livade upp. Sen har jag spenderat dagen med att skifta mellan mönsterkonstruktion och lek med Gurra. Ska sova alldeles strax, eftersom jag somnade typ halv 6 i morse.. Jag är en aning trött kan man säga. Och mitt humör är fortfarande ganska långt ner, nära botten.


litet smakprov på den avskyvärda mönsterkonstruktionen. närmare bestämt, ett ridbyxlår.

In the middle of the night.

Kategori: Allmänt

Kom alldeles nyss hem från Hedvig. Mycket trevlig kväll! Fick aldrig gjort någon mönsterkonstruktion innan jag åkte men. Och jag och Hedvig kollade knappt på Idol, för vi tjötade mest :) Det serverades chips, choklad och sprite i den söta lilla lägenheten hon har. Mycket gott. När vi skulle gå till bilen så skulle Hedvig ner till tvättstugan och boka om en tid, och det stod helt öppet och hänglåset var borta, fett obehagligt! Fast det var nog bara någon som tvättade xD Sen mötte massa folk som rastade hundar på vägen till bilen. Var tvungen att visa Hedvig Kampenhof by night och hon blev uppriktigt sagt lite rädd faktiskt. Det var en hel del folk där, och många volvos..
Obehagligt som fan att köra i mörker by the way, men jag överlevde. Det enda läskiga jag såg var en polisbil, när jag körde lite väl fort, men han såg inte det.


ligger och myser ner mig under täcket :)

Fan också xD

Kategori: Allmänt

Ingen uppdatering i går, sorry. Hade fullt upp. Efter skolan var vi ett gäng som drog på second hand, igen! Då blev det Antik Harry, heeelt stört vad stort det stället är :O men det var lite väl mycket för gammla saker där. Inte alls mycket i min smak.
I dag har vart en rätt seg dag, mönsterkonstruktion hela dagen och jag jobbar skitsakta, så jag har inte fått gjort så mycket, och vi har svinmycket som ska vara färdigt på måndag. Kommer aldrig hinna..
Efter skolan så trodde jag att jag skulle träffa Tom, men det tyckte inte han. Och jag ville till Höga C men där skulle det vara hiphop och r'n'b i kväll.. iiinte riktigt min smak va. Så jag var tvungen att åka till Torp och tröstshoppa. Fast jag blev inte direkt gladare för det, fick mest dåligt samvete xD
Nu ska jag äta min favorit; bruna bönor! och sen blir det lite mönsterkonstruktion... Men i kväll ska jag till Hedvig på Idol-tittning :) Drar bilen in eftersom det inte går några bra bussar hem.

I morgon ska jag äntligen få träffa Tom, vi har inte setts på en vecka.


Jag köpte torrschampoo på HM för 29,90 :)


Köpte ett linne på Carlings 129:- vet inte om jag ska behålla det men..


Köpte ett par jeans med extremt mycket strech och inga fickor framm, bara fuskisar. Också från Carlings 399:- vet inte om jag ska behålla dom heller.. xD

regn och bara regn.

Kategori: Allmänt

Idag har det fan regnat.. IGEN!
Lyckades gå ur bussen just när det regnade som värst. Sen har man fått roa sig med mönsterkonstruktion, inte så kul. Men blev bättre sen när jag, Hedvig och Cathrin satte oss för oss själva och tjötade, big time! Vi drog oss vid typ ett, då var vi trötta på det. Vi gick till Åhlens och jag köpte mig en fin mapp, svart med vita prickar, och ett till prickigt glas till köket eftersom ett är sprucket. Tog bussen ut till Torp sen, så jag har skaffat mig en ny telefon :) fast jag har inte fått den än för mitt abonemang är skrivet på mamma, så hon får hämta ut den. Men vi ska skriva över den nu. Skaffade en Xperia neo i alla fall, tydligen bästa mobilkameran på marknaden. Tyvärr kostar den 299 i månaden, vilket jag inte planerat riktigt. hade en för 199 innan. Men det får gå bra. Letade också efter en höstjacka på Torp men det ska man tydligen inte köpa nu, för nu ska man köpa sin vinterjacka.. Men jag vill ju ha en höstjacka !
Nu sitter jag och tittar på That 70's show, vääärldens bästa komediserie!
Nöjd att det är sol nu i alla fall, är så nöjd så jag ska nog äta något.

massa papper och pennor..

Kategori: Allmänt

I dag var det en hård morgon, hittade inget att ha på mig så det blev frukost i bilen, för mamma körde. Hade med mig mitt syskrinoch orka inte ta det på bussen. Sen hade vi mönsterkonstruktion hela dagen, och fick order om att skaffa tunna pennor.. Hade också utrymningsövning och det var jävligt kallt ute.

Efter skolan drog jag, Cajsa och Cathrin på en liten shoppingrunda. Köpte 005 tuch pennor, 0.3 stiftpenna, limmstift, pärm, papper och plastfickor. Sammanlagt 413 kr.. Fast pennor är ju alltid kul, men dom är sjukligt tunna!
Kom mig hem snabbt med min tunga last och kom innanför dörren, sen kom ovädret! Regnar som fan.

Vill åter säga att jag saknar Tom, som fortfarande är sjuk :(


Pennor, papper och pärm, good shit :)

second hand

Kategori: Allmänt

Vart en jävligt blöt dag i dag. Regn typ hela tiden.
I dag har vi sytt hela dagen typ. Sydde en passpoalerad gubbficka. Var färdig vid typ 1 men satt kvar och dega i skolan, eftersom vi bestämt att det skulle kikas på second hand affärer efter skolan, och pingstkyrkan öpnnar 3 så. Vi drog först till Antikt och kuriosa, men hittade inget direkt. Eller ja, ett ankare och ett roder. Liiite väl tilltagna priser bara. Sen blev det pingstkyrkan som sagt. Där hittade jag mig värmespolar (som funkar, men dom vart rätt snuskiga så jag ska göra rent dom) och en söt liten väska. Mitt kort ville inte funka där så Cathrin fick betala så länge, men hon fick tillbaka pengarna när vi kom till Willys :)
Köpte mig lite olika sorters snask på Willys, eftersom jag alltid är så hungrig runt 10..

Vill bara säga att jag snart dör, eftersom jag inte träffat Tom sen i fredags, han den dumme är fortfarande sjuk. Inte okej.

satans varmt.

Kategori: Allmänt

Tänkte börja med lite bilder på mitt städade rum, skulle lagt upp i går, men min dator och telefon ville inte alls samarbeta. Så det får bli nu i stället :)


okej, på bilden ser det inte så städat ut kanske, men om man jämför med innan så :O


I dag har jag, mamma och pappa varit på Bondens och Skogens dag ute på Backamo. Jäkla trevligt faktiskt. Köpte mig typ ölkorv gjort på lamm. Och mamma köpte färska majskolvar och en satans god marmelad. Vi kollade på traktorer och annat sköj också. Tittade på Martin och Jessica när dom kasta lasso och så på western ridningen. Det var kul att se :)


En liten traktor, en av väldigt många. Missade tyvärr traktor pullingen..


älskar highland cattle, så sjukt fräna och fina djur! ska fan bli riktig bonde och skaffa sånna!

städa städa städa -.-

Kategori: Allmänt

Fan va jag hatar't. Jag avskyr verkligen att städa. Men det var jävligt nödvändigt nu faktiskt. Har kommit en bit, sakta men säkert har jag fått bort en del skräp från golvet och fått torkat damm från hyllor och liknande. Nu kommer den jobbiga biten; få bort det på golvet som jag inte vet var jag ska göra av det, byta säng kläder (och då också få bort allt som ligger på sängen), dammsuga och sen till sist skura golvet. Hade några funderingar på att byta gardiner, men va fan det blir för mycket för en lat liten flicka. Jag har liksom ingen motivation alls. Och jag vill ha en mexicofilt som jag kan täcka min gräsliga fåtölj, men jag hittade bara filtar som var 210 x 160, liiiite stort för min fåtölj.
Måste återgå till bajsjobbet med att städa!

Saknar min älskling som gått och blivit jätteförkyld :(


Mitt extremt ostädade rum, innan jag började städa. Det ser bättre ut nu och jag slänger upp en bild när det är klart :)


Bajs.

Kategori: Allmänt

Blev ingen bio, kom på att jag glömde biljetterna när jag åkte i morse. Var skittrött dessutom.. Får bli en annan dag helt enkelt.
Just nu sitter jag och är hungrig, på golvet i Tom's rum. Kollar på Nitti Leaks och tittar även på Tom när han sover, vilket han har gjort i några timmar typ.. kuuuuuuuuuuuul. Skönt att man inte behöver gå uoo mega tidigt i morgon i alla fall, har ju bilen här. Fast Tom börjar halv 9 medans jag börjar halv 10.. inte jättekul, men måste ändå köpa något till lunch. 
Vill bara att Tom ska vara vaken, det är så jävla mörkt här..


lysekils crusingen.
Hämtad från Bellas blogg; sweetestcherry.blogg.se

Mysmys!

Kategori: Allmänt

Bättre dag i dag kan man säga. Jag har haft bil till skolan, vilket är jävligt soft. VI fick våra platser i ateljén och vi fick en del av vårt material. På eftermiddagen skulle vi vara med 2orna, och då var det stadsvandring.. i min egen hemstad xD till slut skulle vi gå och fika och leka lekar på gustafsberg, och jag hade kvar min bil vid regementet... bajs kan man säga, så jag och Hedvig dissade fikat och vände tillbaka mot stan. Mötte Tom vid badhuset och gick upp för att hämta bilen. Var svintrött och hade dessutom glömt sätta i inläggen i mina skor, så mina fötter ömmar som fan. Men sen drog vi till Torp, köpte snus, frimärke och sminkborttagning. Nu har jag äntligen skickat pappret till CSN så jag kan få studiebidrag.
Åkte hem till Tom och har gosat med hans farmors hund Egon, helt jävla galen hund. Åt svingoda plommon från trägårn också. Nu blir det pyttipanna och sen ska vi på bio, Captain America blir det ;)


Baby och Egon :)