misspopcorn

My fucking life.

Trött, nöjd och förväntansfull!

Kategori: Allmänt

Åh shit.
Blev en trevlig kväll hos Jocke i går. Fast det är en dålig idé att sova i en säng som består av två sängar som ställts ihop. Typiskt dålig grej när man ramlar ner emellan. Typiskt dålig grej att välta stolen bredvid sängen som det står en grogg på. Krossad glas och kladd kan man säga.
I morse vart det ägg, polarkaka med ost och oboy som gällde, alltid dunderfrukost hos Jocke! Det var najs. Sen satt vi och uppradade i Jockes säng och tittade på Svampbob fyrkant! Nickelodeon hade listat dom 100 bästa avsnitten, fast vi såg bara dom på plats 72,73,74. Drog hem vid ett någon gång, sen var det dags att börja städa.. Städa och vara bakfull typiskt dålig grej!
Men nu sitter jag i min fina städade rum! Ingen matta på golvet iofs, orkar inte skaka den just nu, så jag tar nog det i morgon :) Men jag har fått in alla nya grejer, tyvärr har jag inte satt upp spegeln.. Är lite osäker på om jag verkligen vill ha den där jag tänkt.. Har även kastat in en helt underbar liten sak, en Husqvarna Zig-Zag :D den är såååå fiiin!!

Nu i kväll blir det hemgjorda hamburgare med hemgjort bröd till. Det blir sjukt najs!

Åh förresten!!!! Har precis bokat biljetter till Magnus Betnér i Gbg om en vecka :D så jäävla glad tjej! Jag och Linda ska dit net och kolla och det kommer bli så mysigt! Älskar Magnus, han är fan bland det snyggaste, sötaste, smartaste, roligaste som gått i ett par skor. Nu ska jag sluta vara barnslig. Men det är sant..


Ja, här är våran fantastiska värd. Mannen som skitit i en torktumlare... haha


Tommy och Jessica var dom andra som var där :)


Så här tjusigt är mitt rum nu :) Mina vackra julgardiner kom inte med på bilden men.. och det är ekran bôs i fåtöljen men det är saker som inte har någon annan plats, än.


Världens finaste symaskin :)

Utsövd tjej och städning.

Kategori: Allmänt

Har inte haft tid at skriva de senaste dagarna. I onsdags satt jag och sydde knapphål i skolan till 20.30, gick ner till Kampen lagom för att missa 20.57 bussen.. sista bussen.. Så mamma fick komma och hämta mig..

I går vart det skola en sväng, sen var jag hos systeryster och lyssnade på julmusik, drack glögg och åt pepparkakor. Åt även en väldigt god middag, bestående av fisk och mos. Lånade Josefins pilatesboll en sväng, fan va lätt det var att sitta med rak rygg på en sån, vill fan ha en sån! Sen åt vi salta pinnar också! När jag kom hem orkade jag bara inte skriva.


I dag kom mamma och väckte mig halv 12, gött att få sova lite längre för en gång skull. Sen var det dags att städa.. Efter 2 månader utan städning, så lever man i misär. Nej det beror inte på att jag är lat (inte denna gången i alla fall), jag har faktiskt inte haft tid och när jag har haft tid har jag bara velat vila. Skrädderi på Yh är inte gjort för att du ska ha ett liv utanför skolan nämlingen. Jag har dessutom massa nya grejer att installera i rummet; fåtöljen jag köpte på loppis, ny rullgardin, ny väckarklocka, väggspegel, julstjärna i förnstret och julgardiner.

Har än så länge bara fått in fåtöljen och väckarklockan. Men är inte färdig med städningen heller. Det är minst sagt ett heldags projekt :)

Nu sitter jag och väntar på att Jocke och Tommy ska höra av sig, blir ner till Jocke i kväll och kalasa lite. Trevligt att få umgås med dom små pojkarna igen!


Ingen superbra bild, men så här ser mina handsydda knapphål ut, detta var det som blev bäst.


Ja, mitt rum var fan ingen vacker syn. Mådde lite dåligt själv faktiskt.
Slänger upp en bild på hur det blev, så fort jag är färdig.

Upprörd och trött (jag tror att det är kroniskt)

Kategori: Allmänt

Varit i skolan i dag. Någon som är förvånad? 9onde dagen. I morgon kväll måste blusen vara färdig.. Har bara knapphål och knappar iofs. Slutpressen också ja.. och mönster i fjärdedelsskala.. men portfolion och plaggskissen är klar! Men jag är så sinnessjukt trött nu.
När jag skulle börja skriva i dag så satte jag mig vid min dator och försökte komma ut på internet. Det gick inte alls. Blev så sjukt förbannad! Satt och skrek på den stackars datorn ända till pappa kom och fixa. Sen hitta jag ju ingen info om någonting. Baaaajs! Men fick ihop något taffligt där ändå..
Kom på nu att jag måste fixa färdigt engelska uppgiften till i morgon. Åh, så trött..
På torsdag ska jag i alla fall hem till systeryster på julmys. Det gillar vi. Och på fredag ramlar pengarna in på kontot, så blir det "inlämnings-öl" eller kanske mer "inlämnings-fest". Man måste fira att man pallat ändå!
Nu tänker jag sova. I morgon blir en lång dag! den med..


Ärmisättning, krångligt.. men värre var det med pressen av hållningen.


Skjortans utseende i dagsläget.


så här såg jag ut i dag i alla fall!

Mör och skadad.

Kategori: Allmänt

Ja. Var i skolan i går med. det gick så där kan man säga. Sydde färdigt manchetten och så på ärmen. Men sen skulle jag sätta i kragen. Den passade liksom inte i halshålet.. Så jag gick hem i min ilska och la mig på min säng för att läsa. Lyckades få upp humöret lite.
I dag när jag kom till skolan så var fixa kragen första prioritet. Det var inbte så hemskt som jag befarade. Behövde bara sänka kragen lite. Men jag tror ändå inte att jag kommer hinna färdigt i tid. Började med ärmisättnings PTn i dag. skit segt. Åkte med mamma hem, vid typ 4. Gött att få komma hem tidigt någon gång!
Känner mig gött mör efter åttonde dagen i skolan, inte okej alls faktiskt. I morgon ska jag stanna lite längre, för att verkligen försöka bli färdig. Och nu ska jag sätta mig och skriva allt till portfolion, eller prostfolion som det så fint står på FC. Ska även göra plaggskissen och sen i morgon gör jag mönsterkonstruktionen i fjärdedelsskala. Så jävla trött, känns som att jag skulle kunna sova typ 2 dygn i sträck just nu. Men det lär jag ju inte få!
Fick se tyget till mitt nästa projekt i dag. Tyget till Erlings kilt, det var fint, go kvalitet. Vad annat kan man vänta sig av ett tyg som kostar 700 kr metern?!


Hej blivande blåmärke!
Hade mina favvojeans på i dag. Nytvättade. Typiskt dålig grej för höftbenen.


HEJ HEJ

Trött och glad.

Kategori: Allmänt

Ja, jag har insett att det här med blogg är inget jag direkt har tid med xD Ni får helt enkelt nöja er med att jag skriver när jag har tid.
Har inte hänt alls mycket i veckan. Var hos Fille i måndags, det var mycket trevligt! Annars har jag bara varit i skolan heeeela tiden  typ. Syr skjorta för fulla muggar. Och nu börjar jag äntligen se en ljusning i det hela. Sen behöver vi ju inte gå in på att jag skiter i PT-övningarna som jag måste göra..
I dag är det lugnt här, bara Teresa här när jag kom och jag släppte precis in Cathrin.
På vägen hit så såg jag att Yrkes hade öppet hus, så jag åkte dit och fick träffa alla goa gamla lärare! Trodde bara Camia skulle vara där, men nej då! Birgitta, Agneta, Maria och Lars var ju också där! Det var mycket trevligt att träffa dom :D Sen drog Lisa, Sandra och jag till Sy-Siwan. Köpte knappar, myyycket billigt och bra :D


Glad tjej i skolan!

pank och bakfull.

Kategori: Allmänt

Gårdagen var.. livad!
Började dagen med att åka till 2 Fröknar med mamma, god fika är aldrig fel. Sen satt jag med mönsterkonstruktion ett tag, blev färdig med den egna kjolmodellen! jag anser mig själv vara lite duktig.
Sen började jag sminka mig, och det visade sig att den vita färgen jag hade köpt var ju inte heltäckande alls. Den sög rent ut sagt :O så jag sminkade mig som vanligt, klädde på mig och gick ut till bussen. Där ute, i min kära busskur står det människor! eller nej, vi ska inte ens kalla dessa tu för människor, det var monster. Fjortisar som pratade göteborska. Var kom dom  ifrån?! vad fan gjorde dom i min busskur? väntade på bussen, visst det fattar jag med men.. dom bor inte häääär !!
Sen drog jag till Jessica. Där bestämde jag mig för att köra på döskallesminket ändå och det blev ganska fränt faktiskt. Vi drack lite, fixade lite kollade på bilder och sen mötte vi upp tha crew och drog till Cathrin. Där var det folk, och slut på kakor typ.. Besviken tjej. fast jag åt inte ens av dom som var kvar, att äta på fyllan är inte min grej va.
Det blev livat, mycket trevligt. Slutade med att jag somnade på golvet, för att sedan kravla mig upp i Cathrins soffa och där blev jag kvar! Jag som skulle sova hos Jessica, hon hade ju till och med bäddat i soffan åt mig.
När jag vaknade så hade jag en charmigt utsmetad döskallesminkning, mycket trasiga strumpbyxor och ingen snus. Tog en cigg och knallade ut på balkongen, det var nog fan en syn! Tvättade bort sminket och drog ner till Willys och mötte Jesscia. Käkade frukost vid typ 2 hos henne och låg och jäste till 5. Cajsa dök upp en sväng och skymde tvn för mig också.
Kom hem, parkerade framför tvn och blev kvar där. I morgon blir det stressigt, tråckla snabbt som satan, för jag har provning klockan 13.00 och sen blir det fika med Fille vid typ 4 :) Och jag är riktigt pank. 9 kr på kortet! 500 kr i ett kuvert, men jag måste betala materialet till mina byxor, så då ryker ju 478 kr.. Sköj! Cajsa är visserligen skyldig mig 60 kr!

God natt!


Jag var död i en busskur.


Cathrin hade skrivit en lapp till mig. Jag antastade både dator och kylskåp, även andra skåp.

glömska och död.

Kategori: Allmänt

Sorry, orkade inte skriva i går. Satt med mönsterkonstruktion hela kvällen typ.
I går var jag som sagt på Yrkes och hälsade på, kul som fan att träffa alla igen :P Camia var ju alldeles tjock :D mysigt. Sen drog jag till skolan och hade LIA-samtal. Det gick bra, ska börja leta efter bra stipendier tills LIAn.
Sen var jag i skolan, fick en korsett av Cathrin som jag ska låna till festen hos henne på lördag. Blir najs! Sen var det lite häng på stan och sedan hem.
I dag var det mönsterkonstruktion som gällde, upptäckte när jag var vid Herrsta att jag glömt allt, då menar jag verkligen allt, hemma. Drog hem ganska tidigt, sov en sväng och sen gjorde jag mönster en stund. Sen provade jag en sminkning till lördagens fest, en döskallesminkning, men jag tror inte jag kör den, vill ha en mer snygg död brud look. Vill han rött läppstift, i kritvitt ansikte, men får se hur det blir..
Nu blir det ner och glo på tv en sväng :)


Mer eller mindre hela outfiten till på lördag, älskar korsetten..


makeupen, orkade bara göra ett öga. Men som sagt kör nog inte på den ändå..

Dead man walking och Kakor och Sprit.

Kategori: Allmänt

I dag hade jag sovmorgon, drog in vid 9. Har skurit färdigt mina delar nu, det känns som ett framsteg efter allt krångel. Nu är det dags att börja tråckla!
Drog från skolan vid typ 4, gick med Cajsa, Cathrin och Jessica som vanligt. Vi kom på två nya låtar till vårt band, en som hette Jävlar i min lilla låda och en som hette Dead man walking. Dead man walking kom vi på på grund av att vi såg killen som går under det namnet (även känd som världens barnsligaste ex-pojkvän) och jag gick och mumlade om vad jag skulle göra med honom. Så vi ska göra en låt, där jag inte sjunger utan bara skriker fram saker som "jag ska slå in näsbenet i hjärnan på dig", "jag ska bryta bägge dina ben", "jag ska slå in näsroten på dig" m.m. m.m.
Ringde Fille på bussen hem, vi har äntligen fått planerat in en fika, på måndag, vi har ju inte träffats på år och dar :O Sen satt jag och gjorde en del mönsterkonstruktion, gött.

Jag tror bestämt att jag inte berättat om Kakor och Sprit! Det är mitt band. Består av mig (trummor och sång), Cajsa (gitarr och sång), Jessica (bas), Cathrin (doa) och Teresa (doa). Det är ett ekivokt punkband, som är under uppbyggnad. Vi skriver lite textrer då och då kan man säga. Vi ahr några problem dock; ingen replokal, inget trumset, ingen bas, basisten kan inte spela bas, jag kan bara grunder på trummor.. xD Men det ska bli ett fantastiskt band. Vi har några fantastiska låtar redan; "Hälften hälften, röda blå", "för höga bussäten för schtek", "avslappningsmusik in my ass" m.fl.

I morgon tänkte jag besöka kära lilla Östrabo Yrkes, se om någon blir glad att se mig xD Vi har inga lärare i morgon, men tänkte dra till skolan och jobba på lite ändå.
Nu blir det sova!


Dagens outfit. Jag har kommit på att gubbkeps är en bra grej!

Rutigt tyg och ny väckarklocka.

Kategori: Allmänt

I dag var en trött dag, läste ut boken i går ändå. Sörjer det som fan! Den var så jävla bra.. men har börjat på en ny nu :) Det har även varit en bergochdalbanedag. Skulle skära ut tyget till Linns skjorta i dag.. Det där tyget är rutigt, och det är så mycket klister i att det har dragit snett som fan, ingen ruta är där den ska.. Har haft panik som fan.. höll på hela dagen och fick inte ordning på det! Michelle och Rose-marie har varit väldigt hjälpsamma, så tack till dom.
Fick i dag bestämt att när vi ska sy kjol, så har jag i uppdrag att sy en kilt till Erling, världens skönaste datalärare! Kommer bli sjukt kul. Jag och Cathrin pratade på att åka till Skottland efter utbildningen och utbilda oss till kiltmakare! fatta vad grymt det hade varit.
Efter skolan drog jag, Jessica och Cathrin ner mot stan. Det blev Clas Ohlson, köpte en väckarklocka eftersom jag är trött på min fula klockradio. Sen köpte jag en Chailatte på Espresso House, för det var jag sugen på. Sen tog jag bussen hem. På Kampen så mötte jag världens barnsligaste ex-pojkvän. Satt och var förbannad sen.. Så trött på att jag bryr mig om det, han är ju dum i huvudet liksom. Som mamma sa, han är den av mina ex som jag snackat mest skit om efter att det tagit slut, men det förtjänar han efter hans tillvägagångsätt.
Josefin, Kristofer och Gustav var här i kväll. Gurra är så übersöt! Jag vill bara äta upp honom.. xD

Nu blir det lite bok, sen sova, men först bilder!


cp-tyget. det är i och för sig jättesnyggt, min skjorta blir också i det tyget.


Stor och bra spegel i provrummet, dagens outfit!
Nyaste tillskottet i garderoben, t-shirten i dag. Carlings 99:-


Min nya fina väckarklocka. 99:- på Classe-Olle.

kärleken till min tillflyktsort.

Kategori: Allmänt

Nej jag försöker inte ta igen alla dagar utan inlägg.

Jag vill bara få skriva av mig. Berätta om kärleken till böcker. Böcker är den bästa tillflyktsorten. Jag kommer alltid älska Margit Sandemo's bokserier; Sagan om isfolket, Häxmästaren och Ljusets rike. Dom är helt fantastiska, och dom var det bästa på denna jord i våras, när allt var på botten. Det var bara att ta sin bok och så var allt det onda borta, jag lyckades hålla humöret uppe genom att läsa dom böckerna. Jag förflyttades till en annan värld, jag kunde få fokusera på något helt annat än det som hände i mitt liv.
Åter igen har jag gått in i en bokperiod. Jag har sträckläst de senaste dagarna, boken är snart slut och jag fasar inför den stunden. Tur att jag köpt några böcker som ligger och väntar. Nu är det kanske inte lika illa som i våras att jag var tvungen att fly för att orka, men det är så skönt att få läsa om någon annans problem och slippa oroa sig över mina egna. Underbart, böcker är fan en av mina stora passioner.

Nu ska jag nog fixa matlådan, borsta tänderna och sen lägga mig och läsa. Inte lika länge som igår..

Bussproblem och nybliven bitterfitta.

Kategori: Allmänt

Började dagen med att ta sovmorgon på en timme. Vart så förbannat trött, kanske för att jag läste om Nikki Sixx till halv 1 i natt? Jag har fastnat lite i den boken kan man säga.
När jag väl skulle ta mig till skolan så var det buss som vanligt. Och som så många gånger förr så såg jag att bussen låg tätt upp i röven på en lastbil.. Visste att han inte skulle se mig, och vad hände? Jo busschaufförspuckot börjar bromsa precis vid busskuren, då han fick syn på mig, och jag fick skynda mig fram. Blir så grinig på sånt. Läste hela vägen till skolan.
Seg dag i skolan, mönsterkonsteruktion, fattade nada som vanligt.
Efter skolan drog vi till Sy-Siwan och jag hämtade "Jocke" hos Åsa. Sen skulle vi till Pingstis men jag palla inte, så tänkte dra hem. Köpte snus och gick mot bussen. Skulle precis knacka på dörren till bussen, när han kör i väg.. Vad är det med busschaufförer som inte ser mig i dag?! Gick till Pingstis och träffa resten av folket igen. Köpte inget och tog 17.00 bussen hem.
Nu har jag läst sen jag kom hem och snart blir det kycklingpaj. Mamma har sina polare här nu.

Och jag vill tillägga att jag har blivit en så bitter och stundvis sorglig människa att jag blir trött på mig själv. Jag hatar folk. ååh, så tröttsamma en del är. Jävla wannabe dj's och liknande som jag mår illa över! Vissa förstår vad jag menar. Även alla dessa människor som tror att dom är bättre än andra, DET ÄR NI INTE!! fy fan för er. fy fan för rätt många människor.
Nu ska jag lugna ner mig. Men det är sant som Cathrin säger, detta är en ganska aggreverad blogg.



Först tog jag en söt bild. sen skrev jag och insåg att något mer i den här stilen passade bättre.

Nikki Sixx och besvikelse.

Kategori: Allmänt

Ja, jag har spenderat större delen av dagen att glo på vem vet mest (bästa bakis-tv) och legat i min säng och läst The Heroin diaries, Nikki Sixx dagbok med kommentarer typ. Mycket bra bok måste jag säga. Maxi hade poketböcker för 15 kr/ st när jag var där i går, så det blev den och Människohamn av John Ajvide Lindqvist. Hoppas den är lika bra som Låt den rätte komma in.
Blev väldigt besviken precis, jag hade planerat sovmorgon i morgon ju, trodde vi började 13.00 som vi gjort de senaste veckorna, men nej. Vi börjar halv 9. Men det är ganska gött ändå att 2orna går på LIA i morgon, så vi har hela skrädderi för oss själva och tillgång till alla lärare i flera veckor framöver! Klart att det blir lite tomt, men det är ändå gött. På onsdag däremot, alla onsdagar fram till jul, har vi engelska till kl 19.00.. kuuuuul! Inte. Kommer ju fan behöva två matlådor med mig på en dag då för fan. Sjukt.
Är riktigt sugen på att ta en promenad, men det är ju så förbannat mörkt så jag skiter i det. Får ta det en annan gång helt enkelt.
Jag har bestämt mig för att jag ska försöka styra upp mitt liv, framför allt min hjärna. Den behöver rensning och healing. Den är trasig, inga tankar blir som dom ska. Jag vill verkligen kunna få in allt jag behöver lära mig för att klara detta. För övrigt så är jag sjukt stressad över blusfan vi ska sy. Jag har inte kommit någon vart, fattar ingenting och vill bara skita i det, helt ärligt. Har aldrig känt mig så korkad som jag gjort den här veckan.
Nu sitter jag bara och skriver vad som pågår i mitt huvud, inte jätteintressant kanske.


Nikki Sixx boken, sjukt läcker layout tycker jag.

trevliga fester och mindre trevlig bakfylla.

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev nu. Tog fram datorn nu, den har legat i data väskan sen i måndags, när jag la ner den innan jag åkte hem från Stockholm. Orkar inte dra vad som hänt. Har varit i Stockholm, mycket trevligt. Åkte hem och har sedan varit i skolan. Den här helgen är min bror här och i fredags var vi på middag hos systeryster. I går var något helt annat. Började dagen med Torp. Köpte en t-shirt. På kvällen var det Herrfest. åkte buss till stan utklädd till "Jocke", mitt alterego. Gick till Jessica och sen vidare till Åsa där festen var. Mycket trevligt! Sen efter några timmar svidade jag om och drog till Carlia. Träffade Bella och Håkan där, trevligt. Började kvällen fint med att tappa ett glas cider, så att Bellas fot började blöda. Fast det var lite hennes fel! xD Sen var det en bra kväll, sen en dålig, sen en bra och sen slutade den dåligt. Hade sån jävla bitterfylla, när jag kom hem var alla svin och allt var bajs. Tydligen. Nu ligger jag i min säng och vill aldrig gå upp xD dålig dag, fet bakfylla.

mitt alterego Jocke.


Carlos, Moritz och Hans var också på festen.


Poirot var ju också det.


Jag var snyggare på Carlia.


Hjoberg var där och fixade sitt hår.

Bästaste Bella var där, min bff <3