misspopcorn

My fucking life.

think outside the box.

Kategori: Allmänt

Jag är nu så hysteriskt trött på att fjanta runt och göra töntiga uppgifter med TRAC-klassen! Vi gör samma grejer fast på olika sätt hela tiden, konstant i 3 dagar. Men det är äntligen över nu!
I morgon ska 2orna leka med oss, kan bli spännade och se vad dom ska hitta på..
Åkte till Torp efter skolan och träffade Tom och sen mamma. Köpte mig en huvtröja, men den är bara plain svart så det är inte så kul att lägga upp kanske. Tom åkte med hem, så nu sitter han bredvid mig och leker med sin nya iphone.

Natti Natti

Kategori: Allmänt

Vart en kul dag, men kall. Vi satt i det kalla lilla huset med dansbana i regementsparken typ hela dagen.. Käka burgare till lunch, det var gött. Efter skolan drog jag och två från klassen till Antikt och kuriosa och kikade på lite grejer, sen hitta vi några andra klasskamrater som satt och fikade, så vi slog oss ner. Blev så att jag missade 4 bussar under tiden jag satt och fikade och tjötade.. xD till slut slet jag mig och tog bussen hem.
Syrran, Kristofer och Gustav var här i dag, men Gustav var lite grinig.. fast han är gudomligt söt ändå!

I morgon blir det att sitta uppe i regementsparken igen, ska försöka klä mig varmare den här gången. Ser mest fram emot torsdagen, då vi ska få träffa 2orna och dom har hittat på någon aktivitet åt oss, kan bli spännande :P

Yay

Kategori: Allmänt

Var trevligt i går, lite segt med alla lära känna lekar bara.. Men träffade en del sköna människor :)
Tom sov hos mig i natt, därför hann jag locka håret nu på morgonen eftersom han skulle med den tidiga bussen :P
Ja och i dag ska vi tydligen vara utomhus.. inte okej.. xD

YH here I come!

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo för att börja på en ny skola, lite nervös, men det blir nog bra ;D

OH MY FUCKING GOD.

Kategori: Allmänt

Vet inte om någon som läser här följer My life as Liz, men jag har nu sett hela andra säsongen nu och jag DÖR! jag är kär i Liz och Bryson! och jag avskyr Louis. Det var fan det bästa slutet på en säsong som någonsin gjorts tror jag och jag får fan panik om inte säsong 3 kommer snart!! GAAAAAAAAAAH. Seriöst Bryson och Liz måste bli ihop igen juuuuuu!!
Nej men allvarligt talat. det måste bli en säsong 3. Annars är dom sjuka i huvudet, det kan inte sluta så!


FUCKING CRAAAAAZZZZZZZZZZZZZY

seeeeriiööööst

Kategori: Allmänt

här sitter en stackars sate som är bakfull och jävlig och försöker hitta någonstans där man kan se My life as Liz. Men icke! Missade förra veckans avsnitt och jag missade reprisen igår och jag bara MÅSTE se det innan jag ser det nya går i eftermiddag. Jävla röv. jag följer två ynka serier på tv, men jag ska fan inte få kolla på en av dom när jag missat ett avsnitt.
Nu vill jag fan bara ha hem Tom, tycker inte om att ha honom i Örebro, han ska vara här hemma med mig.. Saknar fan röven av mig! Och jag vill ha bra väder, det verkligen vräker ner just nu..

full like a kastrull.

Kategori: Allmänt

Fy fan, livad kväll på Harrys! Åkte dit med Bella and tha gang, hängde mest med bästa Sofie. Hade en liten svans också som vi inte nämner med namn. xD tog bussen hem och höll på att somna.. Lyckades komma av på rätt hållplats och jag sjöng de hela 100 meterna till huset för att hålla älgar och liknande borta.. xD När jag kom in genom dörren såg jag mitt nya fina bord, som mamma köpte i dag, stå i hallen. Jörgen lämnade det när jag stod och väntade på bussen.
Nu sitter jag här och myser i Tom's linne och är allmänt full. Blev lite alkohol i kväll kan man säga. Men jävligt glad för att jag fick massa fina komplimanger för mitt körta fina hår :D riktigt glad!

Saknar min babe Tom <3

Nu ska jag se på The Hour och sen ska jag sova. God natt gott folk!

Harrys here I come!

Kategori: Allmänt

nu är jag redo för Harrys!

Le Petite Bazar.

Kategori: Allmänt

I dag har jag, mamma, syster och Gustav varit i Uddevalla, vi skulle till invigningen av Le Petite Bazar. Det är vår granne Paolo som öppnat en butik och den är jättesöt! Det är väldigt blandat med kläder, second hand, möbler, konst och massa grejer från Brasilien (han kommer därifrån, även designern som säljer kläder där kommer därifrån). De har även café med riktigt italienskt kaffe, sallader, mackor och sötsaker.
Fick köpt mig en jättesöt kjol och mamma köpte ett litet bord till mig. Jörgen, Paolos kille, som alltid bott granne med oss hade haft bordet när han var liten så det var ju kul att jag som bor så nära har köpt det. Har ingen bild på det för det fick inte plats i bilen, så Jörgen skulle lämna det här när han åkte hem.
Paolo sa också att jag fick gärna sälja kläder som jag sytt hos honom, så ska kanske lämna lite grejer till honom.


I kväll blir det som sagt Harrys, med Bella, Håkan och Anna. Ska bli sjukt kul! får se om jag får till någon käck frisyr med mitt korta hår :P


Lite suddig bild, men min kamera är död så fick ta med mobilen.

sjukligt trött.

Kategori: Allmänt

Blev inget Höga C, eftersom Tom kom på den fantastiska idéen att dra till Örebro i stället.. Och då ville jag inte dit..
Blev färdig i skolan i dag, inte hänt så mycket mer.. Syrran och Gustav har varit här, mycket trevligt.
Jag är skittrött nu. Ska sova nu och i morgon ska jag vara med mor, syster och gustav och på kvällen blir det Tiki Jamboree på Harrys i Uddevalla, det blir grymt!

Fick grym mobil av mitt största bloggfan Jonna i dag. Det blir dagens Gilla!

God natt <3

Fuck yeah.

Kategori: Allmänt

Vart en bra dag i dag måste jag säga :D
Började visserligen dagen med att inte hinna med frukost, men tog med mig macka. Köpte snus innan jag drog upp till skolan, flöt på ganska bra för det mesta och jag blir lätt färdig i morgon :)
Efter skolan kände jag ett oerhört sug efter att få klippa mig, så jag gick till City Spa och kolla om dom hade någon tid snart och Sanna hade en tid kl 17, så det blev till att vänta i 1 timme och en kvart xD Köpte dataväska, käka lite på Donken och sen stod jag inne hos Evelina på Foam och tjötade i typ 40 min, mycket trevligt eftersom man inte träffar henne så ofta.
Sen var jag redo för att klippa mig, blev riktigt nöjd faktiskt även om det är väldigt kort. Men Sanna gjorde ett mycket bra jobb tycker jag :)

Nu är jag hemma hos älsklingen på Orust. Han lyssnar på hemsk musik..
I morgon blir det till skolan, sen hem och fixa sig och sen vidare till Höga C :D


Min nya frisyr och jag!

LÖNING

Kategori: Allmänt

I dag har jag fått pengar! blir en dosa snus nu på morgonen :)
Kastar in inlägget, har apbråttom och är inte nöjd med håret eller någonting.. SKIT OCKSÅ!

Tom Sandrén <3

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här i min säng och planerar att sova, för att vara pigg till i morgon, när jag ska sy färdigt min jacka.
Saknar min Tom massor. Tycker inte om att sova utan honom, jäkla bajs att han bor på Orust.. och min telefon har ingen mottagning så det går inte att smsa till honom.. Men han är det finaste jag vet, trivs så himla bra tillsammans med honom!

I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want, something that I need,
a dirty little young girls dream

I said that

oh boy
you make me feel like
oh boy
you make me feel like
no boy
can make me feel like you

-Miss Li -Oh boy


Bilder från a-bombers på mig och älsklingen!




foto av Matilda


Hemma!

Kategori: Allmänt

Blev inget inlägg i morse, vart lite stressad.
Älskling sov hos mig i natt, asmysigt! Lite jobbigt visserligen att han skulle till Kampenhof i morse, så jag var tvungen att ta samma buss som han och fick gå upp till skolan eftersom jag missade 7an upp..
Hård dag i skolan i dag, kämpar på med min jacka. Fisk till lunch och det får mig alltid att nå en aning illa. Blev kvar på skolan till typ 2, då blev jag trött och grinig och drog ner till stan och träffade Tom.  Han hade varit på Pushing the pins och bokat tid till mig för tatuering! Skitnervös, blir ju min första.. Fast det blir inte föräns 15 september så jag har en stund på mig att vänja mig vid tanken xD
I morgon får jag lön och det tackar jag fan inte nej till. Ingen stor lön kanske, men med tanke på hur lite jag jobbat för den så är det rätt hyfsat faktiskt! Studiebidrag nästa vecka också. Ska på krogen i helgen, köpa en dataväska, betala min skuld till Bella och lägga undan till min tatuering. Sen är det inte farli mycke kvar så att säga.

Nu tänker jag äta glass.



Min jacka, work in progress kan man säga, men måste vara färdig på fredag.


Det fina röda fodret, som jag krånglat en del med xD

Mindre okej dag.

Kategori: Allmänt

Har varit i skolan idag, det gick bra ibland men ibland inte alls.. Men fick gjort en hel del i alla fall. Är säker på att jag hinner färdigt på fredag i alla fall.
Skulle vara med Tom efter skolan, men när jag ringde idioten halv 3 så låg han hemma på Orust och sov :O lite lätt sur blev jag då :) men han kommer snart hit..
Har ont i huvudet som fan också, min dagliga dos av huvudvärk. Den är värst typ mellan 14-18, sen släpper det oftast. Tror jag har en muskelknuta i nacken också. sköj!
Nu väntar jag på skitgoda köttbullar som mamma gör!
Ingen bild den här gången!

I'm the best.

Kategori: Allmänt

Ja, då är första dagen på Östrabo avklarad, inte för att jag fick så mycket gjort men.. Satt mest och tjatade med Sara xD Men i morgon ska jag jobba på, så jag blir färdig snart!
Efter skolan hade jag tänkt träffa Tom, men han är dum och skulle repa och kunde tydligen inte sova hos mig heller.. jävla bajsunge.. Han kommer hit i morgon i stället.. Men jag har ju inte sett han sen i torsdags.. I morgon blir det massa mys i så fall :)
Åkte till Torp då i stället, med min stackars dator som var cp. Killen på Inet var ganska förvånad, han hade aldrig sett det problemet förr, men han plockade fram en ny datorn åt mig i alla fall, killen med ett mycket trevligt utseende.. xD Så nu får Jonna, mitt störtsa fan, sina älskade uppdateringar!
Efter Inet drog jag en korv på Coop och sen kika i affärer innan bussen gick. Gjorde några fina affärer på Gina Tricot faktiskt !


En liten kjol, lite konstig typ lila färg på fläckarna men det var det värt för 29:-


Riktigt sjysst klänning, hade inte pengar egentligen men jag älskade den :O Ser lite konstig ut på bild så med resåren, men den är svinläcker på! Den ska jag ha på Höga C på fredag :)

Yay, Skola!

Kategori: Allmänt

Ja, då vart man redo för att dra till Östrabo. Skönt att man bara ska vara där en vecka. Måste ju göra färdigt en kurs bara, och sen blir det YH Skrädderi nästa måndag! Det ska bli sjukt kul :D
Måste tyvärr lämna in datorn i dag.. BAJS. Vi får väl se hur det blir med inlägg då.
Kom just på att jag vet inte om jag får någon mat i dag.. vet inte om matsalen har öppet första dagen.. hm.. får väl göra en smörgås och ta med mig i så fall :P
Åh i dag börjar mitt favoritprogram igen, P3 morgonpasset :D helt underbart, och i eftermiddag är det mitt andra favorit program Tankesmedjan, sjukt roligt!
Jag var sur i går för jag missade My life as Liz, ska se om jag hittar det någonstans på nätet, borde ju finnas liksom..

Home again.

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen. Fick köra mellan Arboga och Götene, sen var jag så förbannat trött så då tog mamma över.
Vi var i Mariefred och kollade på Gripsholmsslott en sväng också :)

I morgon blir det till Östrabo.. måste göra färdigt en kurs för att få slutbetyget.. jävla kul.. INTE. Men bara en vecka, sen blir det ju högskolestart nästa måndag :D
Sen på eftermiddagen måste jag lämna in min dator som är pucko. Så då kan det hända att det blir lite dålig uppdatering ett tag.
Hoppas jag får träffa min älskling i morgon också, har inte träffat han sen i torsdags :( Har saknat Tom jättemycket hela helgen. Och min mobil är cp så jag har lite svårt att få kontakt med honom xD

Go dag i Stockholm

Kategori: Allmänt

Blev ingen båttur i dag eftersom det typ spöregnade i morse. Vet att det vart fint väder på rätt sida landet men fuck that! I stället blev det Nordiska Museet där dom hade massa fräcka utställningar med kläder och möbler och annat. Sen åt vi på Vapiano innan jag och Jennie drog en vända på stan, skrattade åt fula kläder och letade som idioter efter en  ramones t-shirt på H&M, men den var slut på alla 4 butiker vi var inne på.. Sen vart vi skittrötta och drog hem.
Nu på kvällen blev det en drink på Landet innan vi stack till Nygammalt och käkade. Sjukt god mat tyckte jag, köttet var precis som jag ville ha det, torrt och fint! haha! Tog bilder på både drink och mat, men nybörjare som jag är så kom jag på att jag skulle göra det när jag druckit upp drinken och ätit en del av maten.. xD
När vi kom hem spelade vi När då då? och hade trevligt.
Och jag är så lycklig, jag fick en spork / skaffel av mamma :D

Ska försöka få upp något inlägg i morgon innan vi drar hem.





Rabarberdrömmar, på Landet


Grillbiff med bea och potatisgratäng, på Nygammalt

på väg till sängen.. förlåt jag menade luftmadrassen...

Kategori: Allmänt

Sitter och myser i min Hello Kitty pjamas och har äntligen tagit min andra snus för i dag. Helt galet.
Det regnar hela tiden och vi ska åka båt i morgon.. what the fuck liksom..
Saknar Tom sjukt mycket.. :(

Anlänt hufudstaden!

Kategori: Allmänt

Nu är man i Stockholm efter en bra tids resa och stopp i Örebro för mat och lite annat. När vi åkte inne i Örebro såg vi någon som blivit påkörd, mindre trevligt.
Sitter och dricker något mousserande vin (tror jag?) och tittar på Star trek, helt galet.
Min bror har kollat min nya dator och den är kokt i bajs så jag måste lämna in den, den högerklickar när den ska vänsterklicka och den högerklickar när man inte ens rör datorn, mycket opraktiskt!
Snart blir det tacos, gott men inget vidare eftersom jag inte tål tacofärs.. Men om man bara tar lite så går det bra, det är ju så jävla gott!

I morgon ska vi nog åka båt till Vaxholm och sen gå ut och käka. Ska ta bilder och lägga upp i morgon också, så ni får se den här vackra staden, som jag hoppas få bo i i framtiden!

Nu far jag!

Kategori: Allmänt

Nu beger jag mig till Stockholm! På vägen upp blir det att kolla på Dunderklumpen, jävligt grym film!
Skriver när jag kommit fram :)

packa packa packa..

Kategori: Allmänt

Här packas för fullt.
Hatar att jag inte har dom kläderna jag vill ha, och min klänning som jag vill ha med ligger i tvätten och den hinner liksom inte torka. Och jag har fortfarande inte packat upp sen jag var på A-bombers.. lite illa faktiskt men jag är inte så bra på det där med att packa upp. Enligt mig så har jag massa snygga kläder, men inget som passar ihop.. Kanske ska tänka på det när man shoppar nästa gång?
I kväll är det Johnossi som är njutning för mina öron. Längesen jag lyssnade på dom men hittade tillbaka nu, underbart.

Kommer sakna min älskade Tom sjukt mycket, vi kommer inte ses försens på måndag. Han ska visserligen inte vara hemma i helgen heller, hans band har spelning i Skövde tror jag det var.

Jag håller er uppdaterade under min Stockholms resa!


Packning. ber om ursäkt för den värdelösa kvaliten men min mobil är på lagning och min kamera är dör så jag tar kort med min dåliga gamla telefon.

Jonna din lilla jävel.

Kategori: Allmänt

Min kära vän Jonna uppmanade mig att uppdatera min blogg.


Somnade typ 9 igen och sov till 14.00... Tom gick upp vid 15.30 och satte sig med sin bajsmusik igen.
Under tiden har jag suttit och spelat spel på facebook, mycket intressant liv jag lever känner jag.. xD
Men dagens gilla är : Word Chaos på Mindjolt på Facebook. Det har jag roat mig med hela dagen typ :D


Dagens GILLA (Y)

Dagens ogilla är Tom och hans dåliga musik, mycket osocial jävel jag hittat mig..

tidig morgon...

Kategori: Allmänt

Försöker hålla en bra uppdaterad blogg just nu då vaaa.
Vaknade för typ en timme sen och blev sur för att Tom suttit och pysslat med värdelös musik hela natten, som tur var med hörlurar så man sluppit höra skiten.. Kunde inte somna sen när han väl kom och la sig så vi bestämde oss för att fortsätta vara vakna.
I dag blir det att vara här ett tag och sen åka hem och packa. Åker kl 9 i morgon så då kanske det är bra att jag gått upp tidigt i dag... Ser mycket fram emot resan till Stockholm för övrigt och hoppas på sjysst väder!



så där lagom pigg tjej.

back again, at tom's place.

Kategori: Allmänt

Nu befinner jag mig på Orust, hos min pojkvän Tom. Han sitter och pysslar med något, typ mixar ljud eller något tror jag. Därför sitter jag och lyssnar på The Doors som jag fastnat för just nu. Såg filmen förra veckan och insåg att dom är ju bra.
I morgon blir det hem och packa för på fredag drar jag till Stockholm och hälsar på min storebroder. Mycket trevligt.


Jag och mina Hello Kitty-lurar <3

Ny blogg, wtf.

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu har jag, MissPopcorn, som avskyr bloggar och aldrig läser några, startat en egen blogg.

Jag är 18 år och bor i Uddevalla med mina föräldrar. Mitt liv kretsar mest kring min underbara familj, min älskade pojkvän Tom, vänner och även om skolan jag ska börja på om två veckor. Då börjar jag på en skräddarutbildning på 2,5 år här i Uddevalla.
Jag har ett stort intresse för 40- och 50-tal vilket inkluderar kläder, styling, inredning och bilar.
Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer. Detta kommer bli en fett öwsöm blogg.

This is me :D