misspopcorn

My fucking life.

Trött på att vara hemma.

Kategori: Allmänt

Ännu några dagar här hemma. Börjar bli lite uttråkad kan man säga! Haha.

Men har roat mig i dag med att dammsuga och moppa golven, det var så skoj så.. eller?

I går var Jessica här och vi åt chips, choklad och drack cooolaa medans vi tittade på This is England följt av två avsnitt av This is England '86. Sen åkte Jessican hem :(

Jag har bokat bussbiljetter till Västerås till helgen, ska hälsa på Johan och Matilda :D Kommer bli riktigt roligt hoppas jag!

Nu tänkte jag slänga upp lite bilder på hur det ser ut här i lägenheten, kan ju vara kul att se kanske. Har ändå inget bättre för mig så att säga..


Vi har ett kök, så här ser det ut.


Vårat badrum


Våran tjusiga badrumsdörr!


En liten bit av mitt rum. Jag har städat köket och hallen men inte mitt rum kan man säga.. Och min persienn är mongo som bara den!


Yeah yeah, resten av rummet. Det som inte är med på bild är mina garderober.

Hallen är tråkig så den får inte vara med!


Hittade en bild på mig från Rockabilly Mayhem i januari, tusan så tjusig man var på den tiden, med hår och allt! haha


Avslutar med en lite småfestlig bild på mig, Johan och Matilda från a-bombers i sommras, ser verkligen fram emot nästa helg :D

Fortfarande sjuk..

Kategori: Allmänt

Börjar bli tråkigt att vara hemma. Har varit hemma sen i måndags eftermiddag. Men idag har jag varit utanför lägenheten! Wihooo!

Har mest tittat på film, hängt på facebook och ätit mat hela tiden. I dag kom hostan, och jag är orolig över att jag ska få en sån urslig luftrörskatarr som Jessica har. Förhoppningsvis klarar jag mig. Men jag åkte i alla fall och köpte hostmedicin och halstabletter förut och jag har läst att man ska inte ligga ner, det är jobbigt för lungorna serru!
Upptäckte ett Coop när jag var inne vid Brommaplan, då blev jag glad för dom hade extrapris på allt jag skulle ha! Fan va grymt.

Hostmedicinen var det vidrigaste jag någonsin smakat, ren sprit är fan mer lättdrucket.. Men man får vara beredd med ett glas äpplejuice direkt efter!

Blev jätteglad i går när min kära mor ringde från jobbet för att kolla hur det var med mig, precis som när man är sjuk hemma. Då kändes livet lite lättare måste jag säga!

Ikväll skulle man ju vilja vara i kära lilla Uddevalla (som alltid iofs), Imperial state electric på Bastionen. Det lär vara 1000 gånger bättre än på Strand vill jag lova. Och allt härligt mysfolk som kommer vara där! Åh vad jag saknar Uddevalla.. Men men, jag får sitta här i Sthlm och vara sjuk helt enkelt.

Sjukling som äter mängder av pytt i panna här ja!

Kategori: Allmänt

Ja i dag är man hemma och är sjuk. Lär vara det några dagar, är ganska dålig. Men med värktabletter så kan man hålla förkylningen lugn har jag upptäkt, grattis till mig!

I går såg jag sista avsnittet av Being Human. Skulle gärna vilja haft en säsong 3 men det verkar ju inte finnas :(

I dag har jag fan bara suttit framför datorn. Kom och tänka på att jag förr kallade datorn för burken, men en laptop känns inte alls som en burk ju :(
Har sovit och ätit också. Har så tråkigt så jag äter massor känns det som, har ätit pytt i panna 2 gånger, gott! Stekte ägg till också, vilket betyder att jag har stekt min livs första ägg! Och mitt livs andra.. Första ägget fick bli äggröra för det blev bara bajs med alltihopa men det andra blev så fint så, hel gula och allt! Pytt i pannan blev också bättre andra gången. Och till det hade jag gräddfil så klart. Tänk ett liv utan pytt i panna.. Det hade jag inte velat vara med om faktiskt!

Gick in till Elsa för att se om hon hade några bra filmer. Ni måste förstå min lycka när jag hittade en box med After Shave och Galenskaparna! Dom fyra första filmerna, däribland två som jag inte sett. Så nu jävlar blir det maraton :) Får nog ta en paus för att sova i natt men, har morgondagen på mig också.
Hon hade massa bra filmer så jag har något att sysselsätta mig med ett tag. Har ju även alla avsnitt av Mordkommisionen som jag har fått låna av Jonas och Jennie.

By the way så är jag väldigt förtjust i The Hives senaste låt Go right ahead. Öwsöm.

Mongokväll och förkylningsattack.

Kategori: Allmänt

Lördagskvällen var bra! Vi stog i kö för att komma in under dom första 20 minutrarna av gigget, men när vi kom in lyckades vi jobba oss fram genom folkmassan och hamnade på ett ganska bra ställe i publiken. Vi hade ju en himla söt kille bakom oss som hade jättelångt hår och snärtade oss i ryggen med det när han headbangade! Haha men han var faktiskt söt, och han tyckte nog det samma om mig med tanke på kyssen jag helt plötsligt fick efter spelningen.. Haha!
Men spelningen var riktigt bra tyckte jag :) Sen var det barhäng med galna dalmasar och annat löst folk. Bland annat killen som skulle sitta jättenära och prata samtidigt som han luktade som att han legat och spytt i flera timmar.. Amanda Jensen gick runt där och såg cool ut också.

Hamnade i Bredäng tillslut, hur fan nu det gick till..? Men efter att jag legat i en säng i timmar och försökt sova till ljudet av Klyven som spelade egen komponerad låt med text som hittades på under tiden (textrader som "Jag föddes när jag var ung" och "Jag är fashion, jag är cool, min mamma är min bror") så fick jag äntligen 3 timmars sömn innan jag pallrade mig hem till Åkeshov. Här blev det film för hela slanten. Reste mig bara ur sängen ett fåtal gånger.


I dag försov jag mig. Vaknade 7 i stället för 6.20. Men kom bara 10 min för sent. Fortsatte på min kjol.. Skulle tagit kort på den ju kom jag på nu, men det har jag inte gjort.
Efter lunch så kom det ett förkylningsvirus och attackerade mig som ett jävla rovdjur. Gick hem vid två för då var jag blek som aset och hade ingen ork. Fick tillbaka orken när jag hoppade av för att handla vid Brommaplan. Köpte ingredienser till köttfärssås!
Kom hem och ställde mig och gjorde en episk köffäsås. Kanske lite i överkant med ost.. Men sen blev jag heeeelt slut och nu har jag snart sett alla avsnitt av Being Human. Blir nog inge jobb i morgon..


Yeah. Kickass bild på Imperial State Electric från i lördags.


Min grymma köttfärssås med chorizoost och färdig pastasås som innehöll.. OST!


Sjuk jävel. Förkylning you know.

Shopping och kändisspan.

Kategori: Allmänt

Ja i dag var det shopping som stod på schemat. Åkte in till stan vid typ 12 för att möta Josefin och Jennie. Vi gick runt lite, jag letade efter en basebolltröja men hittade ingen bra. Vi var på Mood, där gick vi inte ens in i någon affär.. Men vi såg Peter Settman och Andreas Wilson (som jobbade i en juicebar..?). Sen gick vi och käkade burgare på Vigårda barbeque, som Melker äger. Han var även där och käkade såg jag. Recension på burgaren kommer nere bland bilderna.
Sen gick vi på NK en sväng innan vi skiljdes åt och jag gick till HM och dom åkte hem. Hittade feeeetaste jeansblusen på HM och den råkade jag visst köpa också.. Haha!

Nu städar jag lite, målar naglarna och väntar på att klockan ska gå. Vid 8-tiden kommer Jessica för en mindre förfest innan vi drar till Strand och glor på Imperial state electric, hoppas det blir helfestligt!


Inge vidare väder i den här stan. Vaknade till den här synen! Men nu skiner solen i alla fall.


Burgaren på Vigårda hade en fint pris 75:-. Men jag vart en aning besviken, tog kålsallad till och den var fan inte ens ätbar.. Burgaren såg oerhört liten ut när man fick den men mätt blev man fanimej ändå! Riktigt go stryka i den måste jag säga, bbq-såsen innehöll riktigt välkokt (söndekokt) kött vilket gjorde den riktigt köttig och fin. Det var väldigt mycket sås, två olika tror jag. Den var god, men kålsalladen och salladen gjorde mig besviken. Och det var så trångt och mycket folk att det tog ner hela upplevelsen tyvärr. Fast det rustika upplägget med plastbestick, papplåda och så var fint. Den hamnar på 8/10.


Min totalt helfestliga jeansblus som jag köpte! Så sjukt nöjd.

Förbannade internet

Kategori: Allmänt

Jag skulle lagt upp ett inlägg i går, men ICKE! Comviq hatar mig.

I går var väl inte direkt någon händelserik dag. Började med att jag sov lite väl länge, sen när jag gått av tunnelbanan vid Östermalmstorg så var det några jäkla dryga kontrollanter där. Jag hade kort så jag tänkte att detta är ju lugnt, men ICKE! Åker på ungdomskort, funkar tills man är 20 och snubben trodde uppenbarligen att jag var äldre än så (komplimang iofs..) var tvungen att visa leg och tog fram mitt körkort. Kontrollanten tittar på det, tittar på mig, tittar på min plånbok, tittar på mig och säger "Men du hade ju ett till leg där i plånboken" och Jaaaa jag har både leg och körkort sa jag då och äntligen var jag fri.. Så mycket vel för ingenting.

Var på genrep av Flicka i frack, höll nästan på att somna. Jag tyckte väl att den var helt okej egentligen, men väldigt konstig. Som att den inte var färdig, fast den var det ändå. Resten av dagen gick åt till att vilja gå hem.

När jag kom hem lagade jag lite mat. Sen kom Elsa, som jag bor med, och frågade om jag ville ha kladdkaka. Inte fan tackar jag nej till det inte! Så hon var så snäll och ställde sig och bakade till oss! Under tiden så tjötade jag med en galen värmlänning, alltid trevligt. Sen åt jag och Elsa världens kladdigaste kladdkaka (i princip smet med lite skal runt, men ooooh så gott) och tittade på Public enemies. Mycket trevligt.



I dag har jag sytt på min kjol, gjorde jag i går med. Så segt att komma i gång bara, efter att man njutit och handsytt innan. Har fått mängder med paj i dag, både blåbärspaj och äpplepaj, bra arbetsplats det där..
Sen kom min kära syster i dag också! Hon fick en liten guidning av mig och Janne, trevligt för henne tror jag! Sen åkte vi hem till vår käre bror och kära Jennie. Där vankades det mat och dryck och film, jäkla käckt må jag säga. Många skratt blev det.

Sen skulle jag ta mig hem. Pratade med bästa Jessica på väg till tunnelbanan och när jag satt och väntade på Slussen så såg jag Daniel Adams-Ray kliva på ett tåg. Kändistät stad detta, märkligt! Sen när jag klev på mitt tåg så gick jag igenom en halv vagn typ och får syn på en kille jag känner igen. Där sitter fanimej Jack från Uddevalla, mitt ex storebror. Jävligt otippat men kul att se honom.

Nu är jag äntligen hemma, i morgon blir det shopping med syster och Jennie. Sen ska jag och Jessica på Imperial state electric på Strand, hoppas att det blir festligt!

Om jag har några stavfel i dag så skyller jag på att jag knappt ser tangentbordet. Hej kolsvart rum!


Har sytt en rumpkudde till min kjol som jag syr nu. Fult, men hoppas det ser bra ut med kjolen på sen.


Korsett och krage av mig på docka


Mumma! Denna dryck intogs denna afton, go ären ;)

Kulturell jävel

Kategori: Allmänt

Hej!

I dag tog jag sovmorgon, men kom bara 15 min sent! Var galet skönt i sängen ju..

Ägnade mig åt pipkragen i dag, blev färdig tillochmed! Den blev faktiskt förbannat häftig.

Vi hade kostymskiss-genomgång på en pjäs som ska gå på Elverket till hösten, den blir nog väldigt häftig. Väldigt kul att få vara med på såna möten, men synd att jag inte kommer få se resultatet färdigt.

Efter jobbet blev jag kvar en stund och städade och bara hängde. Skulle på teater med bror klockan 19 och vi skulle käka vid 17.30 så jag hade lite tid att fördriva. Men jag bestämde mig för att kolla omgivningarna kring Dramaten efter en stund. Hängde på Östermalmstorg och såg dräggig ut och kändisspanade. Blev nästan påcyklad av läskige Johan med det falska leendet som satt i Talang-juryn förr. Sen när jag mötte min käre bror så sprang Lars Wallin förbi !! !! !! COOLT. Han är frän han. Sen gick vi och käkade på Max, gott. Men sjukt irriterande killar där som skrek till varandra och pratade om sin jävla kryssning som dom skulle åka på.. På vägen till Elverket så gick vi förbi Musse (brottaren, Rallarsving) som parkerade sin old school jeep.

Teatern var riktigt bra, mycket skratt. Väldigt snygg kostym var det också. Men deras budskap var lite märkligt, vet inte vad dom ville få fram med det. Det var typ två stycken skolklasser där och kollade och då var det så klart två killar som skulle skratta åt allt och kommentera allt och göra sig lustiga. Dom killarna satt brevid oss! Men det gick bra ändå, dom förstörde inte så mycket.

Nu sitter jag här hemma och ugglar på facebook och lyssnar på The Clash. Ska väl sova snart, har tråkigt..
I morgon ska jag börja på en kjol i sekelskiftesmodell. Ska även se repetition av Flicka i frack.
Jag är så förbannat kulturell.


Min svincoola lila pipkrage. Den ska jag fan ha på mig vid ett passande tillfälle.

Hej internet.

Kategori: Allmänt

HEJ!

Åter igen så har internet krånglat och jag har varit hemma på västkusten och lämnade datorn här uppe.

Kör en snabbgenomgång.

Torsdag - sydde färdigt min korsett och började på min pipkrage, flög hem, åt bruna bönor och tittade på tv med la familia.

Fredag - var på Torp, köpte en kudde (min var ju i Sthlm) och ett par jeans, umgicks med min släkt som var hemma för att fira min käre far. Åkte till Höga C för att träffa Jocke och Tommy, Nicklas dök upp också. Helt jävla helfestlig kväll. Skrattade konstant nästan.

Lördag - Var bakfull, åkte till stan och fikade med mor och bror, åkte hem och hängde lite. Åkte till stan och hängde i Jessicas lägenhet, sen kom Nicklas och plockade upp mig så gick vi på fest. Festligt. Det var en galen kväll med på tok för mycket Bacardi..

Söndag - låg i Jessicas säng och var bakfull, träffade Nicklas igen. Garvade röven av mig, som vanligt när man är med honom. Åkte hem och sov lite, packade och umgicks med la familia.

Måndag - Åkte upp till Sthlm med broder. Hängde i lägenheten och var förbannad över att internet inte funkade som vanligt. Tittade på film i stället.

I dag - Vart på praktiken, hämtat biljetter till genrep på Flicka i frack, på torsdag. Fick biljetter till Rövare, i morgon, som jag och bror min ska gå och se. Har även kommit en bit på min pipkrage. Var svintrött och ville bara åka hem. Handlade, lagade tråkig mat och nu är jag här.



Min korsett som blev färdig i torsdags.


Min coola lila blivande pipkrage!

Händelserik helg utan internet.

Kategori: Allmänt

HEJ!
Förlåt att jag inte skrivit. Kommer bli ett långt inlägg..

I fredags så satt jag på Dramaten, började på en ny korsett. Efter praktiken satte jag mig på en buss och åkte till Norrköping. Där väntade en Niklas med hamburgare och film, uppskattat! Blev en slapp vistelse där nere, men mycket mysigt! Jag lyckades ju koppla in högtalarna till hans vinylspelare för han klarade ju inte av det själv! haha!

På lördag eftermiddag åkte jag tillbaka till Stockholm, mötte upp mina Jessicor på centralen och vi begav oss till Kgb. Där spelade ju Dying for some action! Så himla kul att träffa Stefan och Nicklas igen. Det blev en riktigt festlig kväll, med en hel del dryck och galet mycket skratt! Kgb var kanske inte ett ställe i min smak, lite vänsterextremt. Dom hade ryskakurs i högtalarna på toaletten och dom avslutade kvällen med ryska nationalsången. Men jag hade riktigt roligt ändå! Tydligen så roligt att jag var tvungen att skada Nicklas den stackaren, han vaknade dagen efter med en mycket öm arm som jag hade bitit i vid något tillfälle, haha!

Dagen efter så var det dags för inflytt i mitt rum! Elsa Maria som jag delar lägenheten med är jättetrevlig, rummet är jättefint men kallt, har jättenära till tuben och allt känns skitbra. Efter att vi hade lämnat min packning i rummet så åkte jag, Jonas och Jennie för att köpa käk, burgare såklart! En riktigt fin sådan. Sen följde jag med dom hem och hämtade ett täcke innan jag åkte hem till mitt.

Har haft lite tråkigt eftersom jag inte haft internet, finns inte heller någon tv.. Men jag har överlevt! I går var Jessica här och vi möblerade om och åt mat som JAG lagade.. haha!

Har inte hänt så mycket mer intressant tror jag..


Burgarna som jag och Niklas gjorde, mycket goda, på dom hade vi sallad, ketchup, hamburgerdressing, tomat, avokado, lite ost och den där goda såsen som jag inte kommer ihåg vad den heter. Avokado på var en bra idé, och den där såsen gör ju burgaren grym, men köttet hade någon konstig eftersmak vilket resulterar i ett betyg på 6/10.


Dying for some action på Kgb. Skrattade åt det låga taket på scenen, Nicklas såg en aning besvärad ut..


Mina vänner Jessica! Lite förvirrande, I know.


Den här bilden fick mig ju typ att dö av skratt när jag vaknade på söndag morgon! Vet inte om det är kameran, ljuset eller Nicklas det är fel på, men vackert blev det fan inte! Haha


Hamburgaren som åts på söndagen. Inhandlades på E4-baren i Hägersten.
En riktig höjdare! Trots mitt illamående som orsakats av föregående kväll så åt jag hela burgaren, den var ljuvlig. Hemgjord burgare, tror det var hemgjord dressing också, ost, sallad, tomat ketchup och rödlök. Vinnande. Den var bara så jävla god. Jag hade nog uppskattat lite mindre lökbitar, jobbigt med hela lökringar tycker jag. Den är värd en 9a!