misspopcorn

My fucking life.

Åka tååååg

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget hem.
Det var fan en kamp på liv och död bara att ta sig till tunnelbanan. Fy fan säger jag bara! Tog typ 15 minuter..
Mötte upp Jessica och Teresa på stationen, det köptes lite gottigott på Pressbyrån innan vi kämpade oss på tåget, var precis så jag fick in väskan, den är så sjukt stor och tung!
Vi blev ståendes i Södertälje i typ 10 minuter för det var något fel på stationen efter. Vårat byte i Herrljunga är på 10 minuter så det kan ju bli jävligt spännande! Nu sa dom att vi är 38 minuter försenade.. KUL!

Vi får väl se hur det går i Herrljunga.

Trött och taggad.

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag här. I rummet som varit mitt i 2 månader. Nu är det slut, jag ska lämna det om 2 timmar. Jag har städat och möblerat om så att det ser ut som det gjorde när jag kom hit, känns skitskumt!

I måndags hade vi draperingskurs med Krister på jobbet. Fattar inte hur man kan drapera en damkavaj med prinsesskärning och krage och slag på 15 min.. Haha. Det var lite svårt och jobbigt, men kul att testa! Tog ingen bild på det för det såg ut som fan..
Efter jobbet kom Jessica och hämtade lite småprylar som jag hade här som var hennes. Sen började jag packa, fy fan!

I tisdags jobbade jag, igen! Sydde nästan klart hela kavajen. På eftermiddagen var Lena Endre där för att prova några kläder, så då fick man skakat hand med henne! haha.
Efter jobbet handlade jag lite smått och gott som jag behövde nu dom sista dagarna. Sen fortsatte jag packa och städa lite.

I går var min sista dag på Dramaten. Det var väldigt sorgligt.. Sydde klart dräkt jackan på förmiddagen och resten av dagen så målade jag av lite mönster, fotade det jag har sytt och städade. Bilderna på jackan slänger jag upp senare, mobilen ligger på laddning just nu. På fikat vid 2 så bjöd jag på kakor som alla blev jätteglada över! Sen kom chefen, Johan, och vi skulle ha avtackning. Hu, vad jobbigt det var! Fick en jättefin bok av dom, Teaterns kläder - 100 år av dräkter på Dramaten.
Sen fortsatte jag att städa en stund, bläddrade lite i böcker och så innan det var dags att säga hej då till alla. Fy fan säger jag bara, tårarna var nära! Måste hälsa på dom någon gång snart tror jag.
Sen gick jag ut och mötte Lisa som fick min kudde och lite annat otympligt som jag inte orkar släpa på ner till U-a. Hon ska ju åka bil hem nästa vecka.
Sen åkte jag hem och hämtade mitt täcke och lite andra grejer som tillhör min broder, för att sen åka till honom. Där blev det mat och Big bang theory. Åkte hem strax efter 8 och packade nästan klart, möblerade om och fixade och donade.

Nu har jag slängt asmycket grejer, det blev tre soppåsar i går och har fått ihop en i dag också! haha fy fan.
Sitter mest och väntar på att klockan ska gå, lite mindre än 2 timmar kvar tills jag ska dra. Vet inte hur jag ska få med mig allt men, haha, det löser sig! Min resväska väger typ ton.. Måste få ner den för alla trappor, bor ju på våning 4 liksom..

Hoppas att mitt internet har mottagning sen på tåget så jag kan skriva igen då!

Festlig och fullspäckad vecka.

Kategori: Allmänt

Jag ber om ursäkt, har faktiskt inte haft tid att uppdatera.

I söndags kväll tog jag mig en långpromenad runt i krokarna här. Hittade en liten sjö mitt i skogen, riktigt mysigt.

På måndagen så var det jobb, som vanligt. Efter jobbet var det personalfest som gällde! Alla var väldigt peppade och det blev lite förfest på Mix innan vi gick till båten som skulle ta oss ut till Gäddviken. Väldigt fin båttur! Sen var det mingel och sen mat och sen dans! Det blev en riktigt trevlig kväll måste jag ju säga! Jag och Hanna tog en ganska tidig buss, kom väl hem vid 23.30 typ. Då mådde jag piss, jävla vitlök i all maten..

På tisdagen mådde jag piss på morgonen (inte  baksmälla utan fortfarande vitlöken..) så jag tog sovmorgon, blev en liten avskedsfrukost med Elsa som skulle åka till New York på onsdagmorgon, hon kommer inte tillbaka förrän efter jag har flyttat. Det kändes lite tråkigt måste jag säga! Sen vart det jobb som vanligt.
Efter jobbet satt jag och läste nere på Nybroplan i väntan på min käre bror. När han väl dök upp så drog vi och käkade på Max för att sedan gå tillbaka till Dramaten. Vi såg Fanny och Alexander, väldigt väldigt bra var den! Nu måste jag ju se filmen också..
När jag kom hem så var Elsa fortfarande vaken så vi hann säga hejdå igen.

På onsdag kom jag i tid till jobbet och kämpade på som vanligt! Sen kom min käre bror till Dramaten för en liten rundvandring. Kul att få visa lite hur det ser ut på jobbet! Efter det gick vi runt massa i stan innan vi mötte upp mamma och hennes arbetskompis som var i Stockholm för att gå på kurs. Vi gick till deras hotell först och sen gick vi och åt. Kul att få träffa mamma en sväng så där! Det var en riktigt trevlig kväll.

Torsdag var det jobb igen. Efter jobbet så handlades det, lagades mat och fixades och donades. Färgade håret igen eftersom mitt hade blekts så mycket. Var en ganska soft kväll.

Sen kom Fredagen, fredagen med stort F. Jobbade på som vanligt och sen efter jobbet så mötte jag upp Jessica, vi gick och åt och sen drog vi oss mot Stadion. Det var väldigt mycket folk som precis som vi skulle se Ozzy & friends!! Träffade Alleh inne på barområdet där vi satt och spanade på långhåriga män.. haha! Sen gav vi oss in i den stora massan för att invänta Ozzy. Vi fick ju börja med att lyssna på Black label society och ett typ 5 minuter långt gitarrsolo.. När publiken börjar vända sig om och prata och inte bry sig längre då är det kanske dags att lägga ner med solot?
Sen kom Ozzy! Det var en riktigt bra spelning måste jag säga, trots fettot som stog bakom oss och försökte pissa i en flaska.. Lustig grej var ju att helt plötsligt ser jag och Jessica att strax framför oss står killen som helt spontant kysste mig när vi var på Imperial state electric! haha sjukt kul att han var där. När vi sen skulle ta oss ut så stötte vi på Anna och hennes gubbe Stefan, var otippat att träffa dom där vill jag lova.
När vi väl kom oss ut så drog vi mot tuben, mötte Monica på mitt jobb som var helt lyrisk efter spelningen, så söt! Galet mycket folk på tuben.. Men vi skulle ta oss till Kungsholmen, till Copperfields för att titta på Dying for some action och dessutom supa till lite. När vi kom fram mötte vi så klart Stefan och Nicklas utanför och jag fick komma in trots 20årsgränsen! Ha!
Sen vart det en faslig massa alkohol och en riktigt trevlig kväll. Fick till min stora lycka sällskap hem, hatar den här tomma lägenheten..

I går var man gött seg, låg och tjötade med min vän till typ 2 när denne drog in till stan. Sen åt jag, somnade och sen väntade jag på Jessica som var här hela kvällen, trevligt!

I dag är det städning och tvättning som står på schemat, åker ju hem på torsdag.. LYCKA! Men klart lite ledsamt också..


Har satt fodret i min dräktjacka nu i veckan.


Le me, på jobbet i fredags innan Ozzy.


Dying for some action. Satt vid sidan av så fick bara med halva bandet haha.

Inga bilder från Ozzy, filmade bara.

Fan va dålig jag är på att uppdatera..

Kategori: Allmänt

HEJ.

I måndags var Jessica här. Vi lagade mat och tittade på dom två sista avsnitten av This is England '86. Uj va jobbig den serien är, men sjukt bra.

I tisdags var jag bara hemma tror jag.. haha Jobbade ju också iofs. Jag tvättade också! Alldeles själv.

I onsdags så jobbade jag och vi slutade tidigt, hur härligt som helst. Sen på kvällen åkte jag in till stan och mötte Ida och Rickard för att ta några öl. Vi hängde på Lion bar och blev redigt kalas, sen dök Jessica och Jessica upp och sen skulle vi dra vidare till söder men då stack Ida och Rickard. På söder var allt stängt eller vi kom inte in.. Så vi hamnade på donken och sen åkte vi hem.

På torsdagen så satt jag, Elsa och hennes mamma utanför huset i några timmar, Elsa hade loppis. Men det gick inte så bra, bara jag och hennes mamma som handlade, jag köpte mig en klänning och två kjolar!
Sen åkte jag till brorsan och käkade och kollade på hockey, fasligt trevligt! Trots att hockeyn gick åt skogen..

På fredag låg jag hemma och glodde på Skins och grät lite, haha! Himla sorglig och bra serie. Sen åkte jag till stan och mötte Jessica för att gå på teater. Vi såg Paradisets barn på Lilla scenen på Dramaten. Tyckte den var riktigt bra måste jag säga!

I går var det parkhäng med alkohol i Tanto som stod på schemat. Vi blev några stycken och det var riktigt trevligt. Kom fram faslgit mycket folk och trodde jag var Maja, Elise och någon annan brud.. haha lustigt. Blev även erbjuden en billig tatuering av någon snubbe som ville ge mig "söt-tjej-rabatt".
När det började bli kallt så kom Ida och Rickard och sen hängde vi med folket som trodde att jag var Maja och Elise. Haha sån jävla kväll, orkar inte berätta allt, men det var fan inte klokt. Tunnelbanesupa är en ny erfarenhet kan jag säga, så jävla korkad sysselsättning. Jag kommer aldrig mer vilja hänga med små skinheads från Stockholm från i alla fall. Så sjukt pantade.
Kom hem vid typ halv 1 och ställde mig och kokade makaroner. Gött vare!

I dag har jag mest slappat, men tog mig en promenad till Bromma för att handla lite och sen på vägen hem så tog jag en liten omväg så jag fick sett mig omkring, mysigt att få gå runt i skogen lite! Vart så jävla varm bara. Sen åt jag vattenmelon, så sjukt gott.

Sitter och väntar på besked om jag får en biljett till Ozzy & friends på fredag, vore lite grymt! Missar iofs Dying for some action, men dom lär man få se någon annan gång då!


Ett kort på min arbetsplats. Käckt va?


Jag har sytt på manchetter på min dräktjacka. För hand!


Fick en go bränna i går i Tanto!

Trött efter härlig helg hemma.

Kategori: Allmänt

Yeah, jag vet att jag har blivit dålig på att uppdatera. Men jag är för lat helt enkelt!

Har ägnat veckan åt min kära lilla dräktjacka. Har vart lite förbannat till och från här i veckan! haha.

I tisdags efter jobbet så gick jag till Sivletto för att försöka hitta en klänning till systerysters bröllop. Provade två stycken, men den finaste var tyvärr lite för liten och fanns bara i en storlek.. Så jag begav mig till Daisy Dapper för att se vad dom hade där. Kom dit kvar över 5 och tänkte bara kika lite. Fick sån service och bra hjälp så jag provade klänningar och kjolar till 20 över 6.. haha hittade inget heller! Samma där, den finaste klänningen fanns inte i min storlek =/ Så jag gick hem i min ilska, mötte Lars Winnerbäck på vägen till tuben också.

I onsdags var jag på teater, en barn/ungdomsteater som hette Säg att du är hungrig. Det var en del dans i den, intressant men jag fattar inte hur det kunde vara en barnteater. Den var aningens för djup för att dom skulle förstå själva budskapet tror jag.
Såg Gösta Ekman som smög förbi utanför mitt arbetsrum också! Sjukt häftigt att ha sett honom, även om han var sjuk och såg väldigt bräcklig ut.
Efter jobbet så begav jag mig till Shock för att leta klänning. Hittade en till slut, känner mig ganska nöjd faktiskt!

Torsdag var en trevlig dag! Jobbade till halv 2, sen skulle vi iväg och fira Monica som fyller 60 i dag. Hon hade inte en aning om vad som skulle hända, skit skoj! Vi gick och fikade på något te-ställe i Gamla stan, riktigt trevligt faktiskt! Sen drog jag mig hemåt för att packa ihop det sista innan jag åkte till flyget. Fy fan vad jag mådde pyton.. Men det gick bra som vanligt :) Underbart att få komma hem igen, att titta in i ett proppfullt kylskåp och sen gå upp till mitt rum, som mamma hade varit så snäll och städat!

På fredagen flängde jag runt i Uddevalla, först Torp och köpte en tröja, sen upp till skolan och sa hej och fick reda på att jag måste vara i skolan en vecka längre än alla andra eftersom jag ligger efter.. Sen åkte jag mest runt i stan och glodde innan jag drog till frisören och klippte luggen, den blev lite för kort.. Sen hängde jag i Jessicas lägenhet en sväng och städade upp lite efter påsken.
Åkte hem och blev direkt insatt i att flytta får hos mormor, lite småtrevligt att se dom rackarna!
På kvällen drog jag till Butlers med Tommy och Jocke för att glo på hockey. Det resulterade så klart i en underbar fylla som fortsatte i Jessicas lägenhet.

På lördagen ville man inte göra mycket av livet vill jag lova. Men jag tog mig hem för att fira min kära mor som fyllde år! Det hölls kalas och det var väldigt trevligt att få träffa alla igen.

I dag var jag på Torp och köpte blommor och grejer till mor och syster och köpte uddevallare och fjällbackare till mig! haha. Sen var det en liten lunch hos systeryster som fyllde år! Smörgåstårta stod på menyn.. MUMS! Och en underbar marängtårta ockå! Så himla gosigt att få träffa Gustav också, den lille gosungen, han är nog det sötaste jag vet faktiskt.

Sen var det dags att åka tillbaka till Sthlm. Fällde några tårar kan man säga, var inte ett dugg sugen på att åka tillbaka hit.. Det var så jävla fint där hemma nu ju..
Men jag kom mig på flyget i alla fall och nu är jag hemma. Känns lite bättre nu, men önskar ändå att jag var i Uddevalla..


Så här ser ryggen ut på min dräktjacka, bråkade bra länge med det där bandet innan det blev så tjusigt vill jag lova..


Klänningen som jag köpt till bröllopet


That feeling..

Värdelös eftermiddag.

Kategori: Allmänt

I dag kändes allt förbannat bra på morgonen, var på topphumör. Alltid kul att få chocka folk med en ny hårfärg! haha. Det flöt på riktigt bra med min dräktjacka i dag.
Vi hade en liten prao i dag, en kille på kanske 13-14 år. Han var borta på färgeriet och skulle måla på en t-shirt. Blev lite småkär i honom när jag såg motivet! Texten "THIS IS T-SHIRT" och en väldigt detaljrik och fin teckning av kung Leonidas i 300! haha så sött.
Efter lunchen så kom min kära kära lärare Karolina! Så mysigt att få träffa henne igen! Fick extrem hemlängtan när hon hade gått, men jag ska ju hem på torsdag så det känns bra. Ska upp till skolan på fredag och hälsa på hade jag tänkt, ska klippa luggen på fredag också, det ska bli grymt gött!

Efter jobbet så skulle jag handla i Bromma. Plockade på mig massa gött, färsk pasta och en fin pastasås och maltesers och äpplejuice och grejer. När jag skulle betala så funkade det inte. Något hade gått fel när jag förde över pengarna i går, så där stod jag med inga pengar på kontot.. Bara att gå därifrån utan mat med svansen mellan benen.. Så förnedrande verkligen!
Åkte hem och fick steka min dumma tråkiga pyttipanna, det räckte knappt till matlåda ens. Allt gick bajs verkligen! Var så jävla sugen på Maltesers, skulle köpt det förut men ja.. Och sen funkade inte mitt internet heller. Så jag bestämde mig för att sova efter att jag knaprat i mig min pyttipanna! Sov i över 1 timme, så sjukt gött, vaknade vid 21.00. När jag hade vaknat så kom Elsa hem, med en påse Maltesers till mig! Ibland funderar jag på om jag kanske har en av världens snällaste rumskompisar :)

Nu lyssnar jag på hockey och ska nog gå och ta mig en burk cola och njuta lite!


Hey Hey! Tänkte visa hur jag ser ut i håret nu för tiden!
Lite väl lång lugg i dagsläget.

WAAAAH I'M BAAAACK.

Kategori: Allmänt

Jag vet att ni har längtat. Nu är jag tillbaka i alla fall! Har varit hysteriskt trött och upptagen senaste tiden.

Så vad har hänt sen sist då? Kan nog inte säga exakt vad jag gjort varje dag senaste 2 veckorna men vi rabblar lite exempel.
Jag har varit hemma hos Jessica,
sytt färdigt mig kjol och sytt på kläder till pjäser,
fått biljetter till Fanny och Alexander (lycka!) och till Paradisets barn,
jag har varit i Västerås hos Johan och Matilda och träffat härligt folk och varit svinfull,
träffade mannen i mit liv i Västerås, på en krog. Han var grymt snygg men upptagen tyvärr..
jag har träffat Christofer som bara pratade om sköldpaddor hela tiden... mahaha!
Har ätit gigantisk muffins med Hedvig och Jessica i Tanto,
fikat med jobbet i Kungsan,
tvättat för första gången i mitt liv,
ätit lunch med Torkel Petersson,
sett Måns Herngren, Jan Malmsjö och Louise Hoffsten,
varit på loppis,
varit på utställning på Dansmuseét.

Ja, jag har väl säkerligen glömt massvis men skitsamma.

I förrgår var jag hos min käre broder i alla fall. Han lagade riktigt god kyckling med pressad potatis till och vi kollade på Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Den var bra, men jag skulle vilja se den igen för att fatta lite bättre. Den var framför allt väldigt snyggt gjort.

I går åkte jag till Vällingby och mötte Jessica, vi åkte till en ganska stor second hand i Spånga tror jag det var. Jag hittade en asfin skivspelare med radio och allt, sån hel möbel liksom. 350 spänn, men hur fan skulle jag få hem den till Uddevalla?! Köpte en spegel, en vinyl med Herb Alpert (tyvärr inte Tijuana Taxi dock) och en vinylbox med Glenn Miller så klart.
Sen åkte vi tillbaka till Vällingby för att köpa hårfärg och lite annat, när vi kom hem till mig så gjordes det hamburgare av allra bästa slag! Sen var jag rödhårig helt plötsligt, fasikens vad snyggt det vart, är förbannat nöjd.
På kvällen hängde vi hemma hos henne, åt gott, drack gott och kollade på hockey! Festligt.

Har städat i dag och nu kanske det är dags för lite käk tänkte jag. Köttbullar och makaroner kanske? Jävligt spännande mat måste jag säga..

Har massa bilder men jag orkar verkligen inte.