misspopcorn

My fucking life.

Värdelös dag.

Kategori: Allmänt

Quizet i går gick hyfsat bra trots att det bara var jag och Tommy. Tommy kunde svaret på en fråga, resten fick jag stå för själv, haha.

I dag var en fruktansvärt dålig dag. Det är så mycket jobbigt som snurrar i mitt huvud just nu. Började dagen med att ringa vårdcentralen för att få en tid så dom kan titta på min hand, kul att få vänta i 2 veckor på det..
Sen skulle jag skära till vattulin till dräktjackan. Min ena lärare kom och godkände att det var vattulin och inte tagel som jag plockat fram. Började krita ut och sen kom den andra läraren och sa att det visst var tagel.. Var lagom glad. Rättare sagt, flippade ur totalt. Droppen som fick bägaren att rinna över.. Satt instängd i provrummet ett tag för att slippa folk.
Sen blev det lite bättre efter att jag fick skärt ut allt rätt.
Hittade inte riktigt motivationen dock, så jag drog hem vid halv 4. Skulle städa och diska.. Vad har jag gjort? Suttit och glott på 9gag hela eftermiddagen i stället! haha underbart.

Försökte bjuda med en vän på promenad men fick ett nej, så då sket jag i promenaden också..
Nu ska jag i alla fall plocka undan lite, vika tvätt och byta lakan.

I morgon blir det fest!

Lev väl

Laddar för quiz

Kategori: Allmänt

Hey hey!

I dag försov jag mig nästan, taskig start. Men jag kände mig så snygg så det vägde upp och jag kom bara 10 min sent. Skar ut fodret till dräkten, tjusigt blått.
Vid halv 2 skulle jag vara på Rosenhäll för att följa upp på min knuta i handen. Har ju haft den tejpad, trodde det skulle bli stödskena, men neeheee du! Dom körde med ultraljud på kulan och det hade ingen effekt alls så det enda alternativet är att ringa vårdcentralen och be dom att ta bort den. SKÖJ eller inte..
Blev lite besviken så jag sket i att dra tillbaka till skolan. Åkte ner och handlade istället, ultraljudsgrejen gjorde dessutom att jag fick svinont i handen.
Diskade när jag kom hem och lagade mat, bruna bönor och Uddevallare! Fan vad jag älskar bruna bönor..

Nu sitter jag och dricker cider och lyssnar på ska, laddar inför quizet på Butlers! Ska dit med världens bästa Tommy, va fan skulle man gjort utan en sån vän?
Har precis smäckt upp farsans gamla Lee jeansjacka från 70-talet på väggen, sjukt läckert!
Har även tittat på tv i kväll och insett att riktiga män ser ju ut som Earl Hickey. Mustach <3
 
Inser att jag måste lägga upp lite bilder, typ på lägenheten och sånt. Det kommer.. Kanske i morgon. Annars kommer det nog festbilder efter min tapetfest på fredag! HA!
 
Lev väl!

WOHOOO I'M BACK!

Kategori: Allmänt

Shit. Var ett tag sen sist!

Har hänt sjukt mycket sen sist, ska försöka dra en liten snabbgenomgång här!
Jag har flyttat, varit på Uddevallakassetten (helt jävla underbart), haft praktik på Blue Jeans Company i Gbg, vart på massa spelningar, varit på massa musicquiz, träffat massa nya underbara människor, firat jul, firat nyår i min lägenhet med dom bästa, haft efterfester, näst intill bott på Kullgrens, köpt massa vinyler, köpt kläder, lärt mig laga mat, lärt mig diska, gjort bort mig, gjort bra saker, mått bra, mått dåligt, pajat handen m.m.

Har varit en grymt kul tid den här vintern!

Nu tar vi senaste veckan i stället. I helgen var Johan och Matilda här, vi skulle på Rockabilly Mayhem i Thn. Fredagen var allmänt seg, bråkigt folk och halvbra band. Lördagen blev lite misslyckad eftersom Johan blev sjuk.
I går var jag allmänt seg i skolan och hade tankarna på annat. Men hade provning på dräktjackan med kjol som jag syr till min lärare Karolina. Efter skolan gick jag, Cajsa, Jessica och Cathrin till Blomsterkroken och fikade, mysigt. Sen gick jag hem och lagade mat för att sedan ta en liten promenad. Då mötte jag mina vänner Robert och hunden Frank, så jag fick promenadsällskap, mycket trevligt!
I dag har jag varit ännu mer borta än i går. Men har ändå gjort alla ändringar på dräkten som skulle göras. Slöat har jag gjort mycket också. Efter skolan gick jag och Louise till antikvariatet nere i stan för att kika på böcker, underbart ställe! Köpte en bok från 50-talet om djupfryst mat.. haha! Sen promenerade jag hem för att tvätta!
Nu tvättar jag för fullt samtidigt som jag lyssnar på vinyl och färgar håret. Det behövs vill jag lova.

I morgon ska jag jobba på som fan innan jag drar till Rosenhäll för att dom ska kika på min hand. Har fått någon konstig knöl i handen, så har gått med tejpad hand i en vecka nu. Eftersom den inte är borta så kommer jag säkert få en stödskena så jag knappt kan röra handen i stället, skoj!
Men på kvällen blir det quiz!
 
Nu ska jag skölja håret!