misspopcorn

My fucking life.

Tjalalaaa

Kategori: Allmänt

I lördags blev det till att jobba en sväng, slog det sista gräset för i år. Sen var systeryster här en sväng med hennes familj, sen på kvällen kom Tommy och hämtade mig. Med i bilen var Jocke, Johan och Johans tjej. Vi drog hem till Tommy där det serverades enbart öl, till min besvikelse.. Tryckte i mig en halv innan vi drog in till Hasselbacken. Lyckades väl få i mig en och en halv öl väl inne i stan, men jag var förbannat hungrig och frös och ville inte ha öl så det blev en jävligt dryg kväll. Kul att Andreas och Agneta dök upp i alla fall! Åkte hem vid typ halv 1, fick skjuts hem.

Söndag var det dags att pressa lite hö, går ju förbannat smidigt med den nya pressen faktiskt, nästan så det är roligt! Åkte ut till syster och Kristofer sen för att äta lite mat, mycket trevligt. Sen när jag åkte hem så blev resten av dagen förstörd i princip, kände mig riktigt nere.
 
På måndag fick jag äntligen pappret om att min Graveyard t-shirt hade kommit, så jag drog in till OKQ8 och hämtade den och sen var jag en sväng in på Torp. Resten av dagen slöade jag mest, klippte gräset också.

Tisdag var det åter igen dags att pressa hö. Heldagsarbete, men bra gick det! Men sen så ville jag komma mig hem fort så jag kunde duscha och sen åka in till stan efter som Sebastian var i Uddevalla för ovanlighetensskull. Men det gick dåligt.. jag var tvungen att vara med och lasta av, och när jag försökte ringa mamma så svarade inte hon. Sen när vi höll på att lasta av så ringer dom och säger att jag inte fått lägenheten också! Fan va förbannad jag var.
Men blev glad när jag kom in till stan och fick träffa min älskling igen. Vi kollade på film och hade det allmänt mysigt bara.

I går så började dagen med att ligga kvar i sängen och mysa med älskling, inget man är bortskämd med direkt!
Sen så käkade vi och lite så innan vi bestämde oss för att spela TP. Jag var på väg att vinna men det hände något.. Sillah dök upp någon gång under spelets gång och hejade på, men det slutade med att vi blev förbannade över att det aldrig tog slut så vi sket i det. Sen åkte jag hem och dom åkte ner till Gbg igen.
När jag kom hem så hade mamma massa vänner här så det blev lite vin och god mat här. Trevligt.

I dag har jag bara suttit och letat lägenheter typ. Utan större framgång..
Har även fotat massa kläder som ska ut på tradera inom kort.
 
Tommy och Jocke, dom gamla rövarna.
 
Tuff tjej i busskuren
 
Älskling smsar mitt i spelet.

Tjolahopp!

Kategori: Allmänt

Händelserik vecka må jag säga.

I måndags åkte jag till stan för att gå till biblioteket och till symaskinsnissen, skulle köpa nålar. Men han hade ju stängt så jag hade inte så mycket att göra. Fick tag på Fille som precis slutat jobbba, så jag mötte upp henne och hennes kompis Ellinor så vi hängde och tjötade i några timmar.

I tisdags åkte jag och Lisa till Torp. Inhandlade enbart puder. Åkte in till stan efter ett tag, upp till Sysiwan och köpte symaskinsnålar. Sen drog vi till Waynes och fikade, väldigt trevligt!
Senare på kvällen blev jag beordrad att jobba lite åt fadern, körde traktor i spöregn i två timmar. haha.

På onsdag så gick jag upp tidigt och satte mig på bussen till Gbg. Är väldigt stolt över att jag lyckades ta mig till Liseberg faktiskt, åkte spårvagn helt själv! Detta fördömda fordon.. Mötte upp med Johan och Matilda utanför Liseberg och vi gav oss in i folkmassan som, liksom oss, skulle in på Liseberg. Det var ju sjuka köer och mina kära lilla vänner var ju lite åksjuka av sig så vi fick inte åkt så mycket. Men vi gick Gasten... Jag höll fan på att dö där inne, jag är ju så jävla rädd av mig! Som hämnd fick jag i alla fall lurat med Johan på den där shang hai eller va fan den heter.
Vid 19 tiden någon gång så mötte vi Sibbe, Johan och Simon som var där för att se Ola Magnell. Hängde med Johan och Matilda en liten stund till innan dom skulle i väg för att spela bort sina pengar lite, haha. Sen följde jag med Sibbe och hans vänner, det blev en utekväll, en dyr sådan..

I går hängde vi hemma hos Kribba och Mikaela typ hela dagen. Jag drog hem vid typ 5, bakfull och förbannad som fan. Sen blev det en lugn kväll hemma, helt i min smak!

I dag har jag, mamma och pappa varit och kikat på en lägenhet inne i Uddevalla. Den var jävligt najs faktiskt, så jag ska nog tacka ja till den. Var tredje i kön så jag hoppas dom två innan tackar nej!
Nu sitter jag och lyssnar på Toy Dolls, irriterad som fan över att jag inte har fått min jävla Graveyardtröja än..


Tänkte slänga upp en bild på Johan och Matilda från Liseberg, men datorn och telefånen ville inte samarbeta,så ni får en på mig i stället! Fått lite t-shirtar och pikéer från Mikaela, en av dom på bilden!
 

Efter som fan med inlägg, fortfarande..

Kategori: Allmänt

Ja, midsommar sist va?
Det blev en väldans trevlig kväll måste jag säga! Mat och dryck förtärdes, men jag tog det allt bra lugnt med drickan (på grund av resan till Gbg följande dag). Åkte hem halv 2 och sov.
Resan till Gbg var en kamp om liv och död typ. Baksmälla och alla jävla människor skulle tydligen åka bussen den dagen.
Men helgen blev riktigt trevlig faktiskt! Vi förtärde alkohol och var på krogen.

Veckan bestod av lite solning, övernattning hos Sebastian och lite annat dravell. Var på skolan och städade undan också. Och hemma försökte jag byta dragkedja i Kristofers jeans, men symaskinen samarbetade inte riktigt kan man säga.
Var i stan och glodde på Go Getters på torsdagen, kul att träffa lite gött folk.

Helgen därpå så var jag hemma på fredagen och tog det lugnt, trodde vädret skulle passa sig för jobb hela helgen men det blev ju inget med det. Åkte till Gbg på lördagen igen och mötte upp Mikaela och åkte hem till henne där våra gubbar väntade. Blev fest så klart.
På söndagen så gick jag och Sillah på bio, eftersom Sibbe har tvärvägrat att se The Avengers med mig så. Sillah och jag var så jävla taggade (fast jag led av en hemsk baksmälla) och filmen var så jävla grym så jag visste knappt vart jag skulle ta vägen! Riktigt bra! Sen blev det söndagsöl och EM-final innan jag och Sibbe tog sista bussen hem till Uddevalla.

På måndagen så åkte jag hem från Sibbe, hämtade bilen och åkte till däckverkstan för att fixa punkan på ett av däcken. Sen blev det en liten sväng på Torp. På kvällen var jag på Butlers med syrran, Kristofer, Gustav, Robert och Katharina för att fira Kristofers födelsedag. Det var en väldigt trevlig kväll!
Resten av veckan har mest bestått av en jävla massa traktorkörning. Och sovit hos Sibbe så klart.
Torsdag körde jag bara 40 min, sen drog jag till stranden där jag träffade Eva och Malin, sjukt gött att ligga där nere och ha det fint med dom! Badade för första gången i år också!

I fredags var det dags för att pressa hö. Min morbror hade kommit från Vänersborg för att hjälpa till, kul eftersom jag inte träffat honom på typ 3-4 år. Men vi hann väl köra ett och ett halvt lass innan regnet började ösa ner.. Piss! Men det gick rätt bra ändå.

I går så kom lillfisen Gustav hit för vi skulle passa honom till i dag eftersom syster och Kristofer var i Sthlm.
Jag bestämde mig för att rensa min garderob, det var ju kaos.. Blev av med riktigt mycket, som jag nog tänker slänga ut på Tradera en del!
På kvällen i går så åket jag ut till Hafsten för att träffa världens goaste Daniel och Dorotea som var där med sin familj och husvagnade sig. Blev en helkväll med grillning och massa massa folk! Riktigt mysigt :)
 
Beställde just en Graveyard t-shirt *HAPPYFACE*


Midsommar firades i hjälm. Kransen var på tok för stor utan hjälm..


Go Getters, på en grymt fin dag i Uddevalla


Minns inte när garderoben var så här städad och fin senast.. bara rummet kvar då!