misspopcorn

My fucking life.

Musikhjälpen och nya glasögon.

Kategori: Allmänt

Dagen började med en knökfull buss. Sen har jag sytt kilt resten av dagen typ xD Fick sms om att mina glasögon hade kommit, så dom hämtade jag efter skolan :) Dom var jättefina, men insåg när jag hade på mig ena paret och gick därifrån att jag såg vissa saker dubbelt, trodde man skulle se bättre med glasögon? xD Sen märkte jag att jag inte kan luta mig framåt, då halkar dom ner asmycket, måste gå och fixa det där i morgon.
När jag skulle åka hem var det dax! :D Musikhjälpen startade vid 18.00, så jävla grymt.
Fick sitta på Torp i 20 min dock, för 845 skulle tvunget vänta in 841 och tro fan att ingen på 841 skulle med vår buss -_- sen strulade bussen som fan, ljusen stängdes av och den varvade så galet mycket så jag var orolig för att jag inte skulle komma hem.
Hade mina nya fina skor i dag, kände mig mysig och fiiin!

Nu har jag precis käkat mängder med bruna bönor, det är faktiskt en av mina favoriträtter! Sitter och lyssnar på musikhjälpen (såklart!) och fryser..


Det svarta paret. Grymt snygga om jag får säga det själv!

Förlåt och återblick.

Kategori: Allmänt

Kan ju nästan tro att jag glömt att jag har en blogg. Men icke! Har bara inte orkat eller haft tid..
Får väl försöka mig på en liten sammanfattning av tiden som gått sen sist. Har varit ganska lugnt så det ska nog gå bra!

Jag och Linda var på Magnus Betnér den 3 december, det var trevligt. Blev iofs lite stressigt när jag kom till station och upptäckte att det inte gick något tåg 17.09 till Götet som jag hade planerat. Fick vänta in Idas tåg, skulle låna busskort, och sen kuta i spöregn till Kampenhof där Linda höll bussen! Sen hade vi en trevlig kväll med mycket skratt!

Sen har jag väl mest varit i skolan faktiskt. Blir en del sånt kan man säga. Her börjat med Erlings kilt, har lagt 22 veck och sytt ner dom, lagom sköj.
Har även köpt tyger, assnygga, ett rött som ser ut som att det har legat en katt på, det är liksom lite bôsigt och ett tjockt röd, svart, vit rutigt ulltyg som jag ska sy en asgrym väst av.
Skaffat glasögon har jag också gjort, har inte fått dom än men dom borde komma nu i veckan :)

Tjaa.. Sen är det väl den här helgen som varit mest händelserik.
I fredags var jag hos Jessica, vi käka potatisgratäng och ryggbiff och drack vin. Och Westons så klart! Satt och lyssnade på The Scams hela kvällen xD med avbrott för att lyssna på grannarna som hade fest då. Blev mycket prat den kvällen! Sen somnade vi.
I går gick jag och Jessica på julmarknaden på torget, så himla mysigt! skitkallt iofs, blåste asmycket. Men jag fick köpt julklapp till mormor och Elof och till farfar. Köpte ostkaka till mig och mamma också! Sen åkte vi till Torp och köpte lite julklappar. På Torp träffade vi Tommy och Jocke, fick en liten chock när Tommy vände sig om och hade fetaste sydda såret i pannan.. Flaska i huvudet på ett julbord, bara han som lyckas!
Men då åkte jag med dom från Torp, tvingade Jocke att köra hem mig :)

Sen på kvällen kom Bella hit, vi färgade hennes hår rött och tjötade en hel del. Sen drog vi in till stan, men det var inte så jävla spännande, helt dött ju! Så i stället drog vi ut till Högås där Tommy och Jocke söp, med Angelica och någon brud. Fick i mig en halv grogg på denna "fantastiska" fest innan Bellas päron ringde och ville bli hämtade. Då körde hon hem mig och jag la mig och glodde på julkalendern och smsade med den andra Tommy, som var ännu fullare.. xD

I dag har jag varit på Torp, igen.. Lämnade tillbaka några jättefina örhängen som jag inte hade råd med :( Köpte ett par jättefina vinterkängor också! Träffade Fille och Bella där en sväng, hängde med dom lite innan jag köpte en julklapp och sen åkte hem. Här hemma har jag inte gjort mycket vettigt, plockat lite på mitt rum typ.

Nu sitter jag och lyssnar på swing på vinyl, übermysigt kan man säga!
I veckan hoppas jag på att Tommy kommer hit från Vbg och fikar med mig! :D


Jag och Linda innan Betnér! min lugg var perfekt och mina slingor platta, men sen sprang jag i regn...


Kilten, här bara med 21 veck varav ett inte är lagg ordentligt utan bara nålat lite.


Glasögonen jag beställt :)


Jag tog mig tid att rita en dag :)


Den här veckan har vårt kök varit som ett slakteri.. i torsdags invaderades det av nötkött, älgkött och rådjur. På bilden: nötfärs.  Sen i går kom fläskköttet också! Vi har en del kött att knapra på så att säga.


Mina nya fina kängor, från Din Sko. Kostade bara ofattbara 199:- halva priset!!


Och sist men verkligen inte minst; en bild på lilla mig!