misspopcorn

My fucking life.

Vilken helg!

Kategori: Allmänt

Fredagen vart ju fantastisk!
Vilken fest, underbart att få uppleva Thure och Tommy ihop efter så många år. Hade kramp i magen redan efter 30 minuter. Jag hade sjukligt roligt och fick fina shotglas av Fille och Erik, praktiskt.
Vi drog ner till Köket sen, i alla fall jag, Jessica, Cathrin och Cajsa. Det var spelning där och sjukt mycket folk, trevligt folk dessutom! Blev väl kanske lite väl glad under kvällen också.
Nr det var dags att dra sig så gick jag och min vän Robert till Donken och sen hämtade vi hunden Frank hemma hos Robert. Trevligt att få sällskap i alla fall halva vägen hem!

Lördagen var inte så pigg. Tittade på Thundercats och sen spelade jag Heroes 3 hela dagen. Men på kvällen drog jag till Cajsa för att glo på Melodifestivalen. Den sög. Och jag åt för mycket. Ville spy när jag kom hem!

I dag började jag dagen med att knata ner till Willys och handla. Hatar att inte ha busskort, det är tungt att bära all mat hem.. Resten av dagen har jag spelat Heroes typ. Nu på kvällen blev det att laga mat, torsk med fetaosttäcke och potatismos, MUMS!

Nu ska ni få några väl valda bilder från fredagen!

Ja, festen! Och en sjöko i bakgrunden

Trevligt Erik..

Grabbarna grus i köket.
 
 Jag, Cathrin och Cajsa. Läckert.

Jag och mitt älskade skivspelarskåp!

Jag och Thure, tjusiga som få!


Fille, Cajsa och jag. Superfint.
 

 Tommys min säger allt.